Voiceworks lanceert Managed Voice Unlimited (MVU) voor ongelimiteerd bellen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Voiceworks
  • geplaatst op
  • 13 mei 2014 11:06 uur

Voiceworks totaalleverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, introduceert vandaag Managed Voice Unlimited (MVU), een add-on voor Managed Voice, de hosted telefonie oplossing van Voiceworks. MVU maakt het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland.

Voiceworks springt met de invoering van Managed Voice Unlimited in op de aanhoudende trend van ongelimiteerd bellen. Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: ‘Ongelimiteerd kunnen bellen is een pre voor een organisatie, maar de kosten moeten natuurlijk wel in de gaten worden gehouden. Steeds meer mkb-ers hebben dan ook behoefte aan voorspelbare kosten en maandbedragen. Vaak gaat het niet zozeer om kostenbesparingen, maar om kostenbeheersing.’

Nijhuis vervolgt: ‘Naast kostenbeheersing is schaalbaarheid bij telefonie een belangrijke factor. Het is met Managed Voice altijd al mogelijk geweest om het aantal gebruikers naar boven of beneden bij te stellen, waardoor de oplossing meegroeit of krimpt met de organisatie, naar behoefte. Bij Managed Voice Unlimited is dit niet anders.’

Dankzij Managed Voice Unlimited weet een ondernemer altijd waar hij aan toe is en komt hij aan het eind van de maand nooit voor vervelende verassingen te staan. De kosten van Managed Voice Unlimited komen bovenop de prijs van Managed Voice en worden separaat op de factuur vermeld. Hierdoor ontstaat transparantie en biedt het de mogelijkheid voor partners om Managed Voice Unlimited en Managed Voice los van elkaar te prijzen.

Meer mogelijkheden voor partners
Met de lancering van Managed Voice Unlimited draagt Voiceworks zijn visie verder uit om het voor partners mogelijk te maken om producten te bundelen en daarmee pakketten en proposities te kunnen samenstellen. Dit geeft partners meer mogelijkheden en vrijheden om zelfstandig het portfolio in te richten. De eerste stap hierin is de nieuwe bestel- en tariefbeheer omgeving voor Managed Voice, welke gelijk wordt gemaakt aan de bestel- en tariefbeheer omgeving zoals Voiceworks deze al voor het mobiele portfolio beschikbaar heeft.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...