Workshop: Aan de slag met de Nederlandse public cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fuga
  • geplaatst op
  • 16 februari 2016 14:28 uur

De public cloud is hot en steeds meer organisaties en particulieren maken een verschuiving van traditionele hosting naar de public cloud. Waarom? Met je data en applicaties in de public cloud ben je zeer flexibel. De schaalbaarheid is hoog en je betaalt alleen voor resources die je daadwerkelijk verbruikt. Geen overkill aan hardware en resources dus.

Amerikaanse public clouds

Wellicht heb je al gehoord van, of ervaring met, de huidige grote aanbieders: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform. Het gevaar als je gebruikmaakt van één van deze public clouds is het ‘veilige haven’-verdrag, waar in oktober 2015 een streep doorheen is gezet door het Europese Hof van Justitie. Begin februari 2016 is er een nieuw akkoord bereikt tussen Europa en de VS, onder de naam EU-US Privacy Shield, waarbij het nog maar de vraag is hoelang deze overeenkomst stand zal houden.

Hollands glorie

Heb je geen zin in politiek gesteggel over data? Kies dan voor Hollands glorie, Fuga. Dit is de nieuwste public OpenStack cloud van Nederlandse bodem. Fuga is ontwikkeld door de technisch specialisten achter Cyso, een organisatie uit Alkmaar die gespecialiseerd is in managed hosting sinds 1997.

Aan de slag

Wil jij de stap zetten van je traditionele hostingomgeving naar de public cloud, maar heb je geen idee waar te beginnen? Je eigen omgeving uitrollen is eenvoudiger dan je denkt, maar graag wijzen wij je de weg en laten wij de mogelijkheden van onze public cloud zien.

Geef je vandaag nog op voor de gratis cloud workshop op 8 maart in Alkmaar. Tijdens deze workshop ontvang je €100,- Fuga krediet zodat je jouw omgeving de eerste periode online kunt houden op onze kosten. De workshop start om 16:00 uur en duurt ongeveer tot 19:00 uur, wij zorgen voor pizza en drankjes.

Aanmelden is eenvoudig via: https://fuga.io/openstack-workshop/

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!