X-IO introduceert de ISE 800-reeks van volledig op flash gebaseerde storage arrays

Nieuwe arrays bieden volgens de SPC-1-benchmark de beste qua prijs/prestatie-verhouding


X-IO Technologies heeft zijn aanbod van Intelligent Storage Element (ISE) storage-oplossingen uitgebreid met de volledig op flash gebaseerde ISE 800-reeks. Deze nieuwe reeks van storage arrays van X-IO is gebaseerd op de derde generatie ISE-opslagarchitectuur. Volgens de Storage Performance Council Benchmark 1 (SPC-1) bieden deze arrays met $0,33 per SPC-1 IOPS de beste prijs/prestatie-verhouding binnen de branche. De volledig op flash gebaseerde arrays kernmerken zich door de unieke kwaliteiten van de ISE-reeks van X-IO, zoals betrouwbare opslag zonder de noodzaak van menselijke tussenkomst, een standaardgarantie van vijf jaar, vereenvoudigd, met de hypervisor geïntegreerd beheer en honderd procent prestatievermogen, zelfs bij een capaciteitsbenutting van honderd procent.

De ISE 800-reeks is ontwikkeld ter ondersteuning van workloads met groeiende hoeveelheden data die gelijktijdig worden opgevraagd, 24/7 beschikbaarheid van gegevens en een lage latency voor intensieve toepassingen zoals online transaction processing (OLTP) en bedrijfskritische databases. De nieuwe reeks biedt de verbeterde doorvoercapaciteit, connectiviteit en beheereenvoud waar dit soort omgevingen om vragen. De nieuwe grootzakelijke flash-opslagmogelijkheden en de derde generatie ISE-architectuur van X-IO stemmen de opslagprestaties op intelligente wijze op de bedrijfsbehoeften af. Dit resulteert in een hechtere integratie en verbeteringen van het bronbeheer en de efficiëntie voor toepassingen zoals reserveringssystemen voor luchtvaartmaatschappijen, grootschalige oplossingen voor orderinvoer en bancaire systemen.

De nieuwe ISE 800-reeks combineert een reeks van unieke functies die klanten toegang bieden tot het prestatievermogen van een volledig op flash gebaseerd storage array, maar zonder de gebruikelijke concessies te doen aan de opslagcapaciteit, integratiemogelijkheden of kostenstructuur. Het ISE 820-model biedt volgens de SPC-1-benchmark de beste prijs/prestatieverhouding met een configuratie die voorziet in 6,4 TB aan grootzakelijke MLC flash-opslag. De nieuwe reeks omvat ook andere modellen, zoals de ISE 850 met een opslagcapaciteit van 25,6 TB en de ISE 860 met een capaciteit van 52,2 TB.

X-IO introduceerde recentelijk al de ISE 780, een hybride array die gebruikmaakt van de Intelligent Adaptive Flash-technologie van X-IO om volledig op flash gebaseerde prestaties te bieden en desondanks te voorzien in een zes keer hogere opslagcapaciteit. Deze combinatie van voordelen geeft blijk van het streven van X-IO om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten ,zoals optimale prestaties, duurzame stabiliteit en lage eigendomskosten.

De gepatenteerde Intelligent Adaptive Flash-technologie van X-IO optimaliseert voortdurend de prestaties en efficiëntie door volledig geautomatiseerde tiering, de mogelijkheid om handmatig gegevens te verplaatsen en throttling van de opslagprestaties. De technologie kan daarmee voorzien in de specifieke behoeften van elke organisatie. In combinatie met de nieuwe Quality of Service-functie van X-IO zorgt dit voor meer operationele grip en daarmee ververbeterde efficiëntie. X-IO biedt daarnaast een hechtere integratie met het besturingssysteem en de hypervisor, met speciale ondersteuning voor VMware VASA, vSphere Web Client, vRealize Operations en de Open Stack Cinder-driver.

Beschikbaarheid
De nieuwe ISE storage-arrays zijn per direct verkrijgbaar via X-IO en zijn internationale netwerk van kanaalpartners en value-added resellers. Meer informatie is beschikbaar op http://xiostorage.com/ise-800-series/.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...