XXLnet B.V. tekent contract met Datacenter Rotterdam


De afgelopen week is het contract getekend tussen XXLNet B.V. en Datacenter Rotterdam. Hiermee is er wederom een nieuwe dienstenaanbieder beschikbaar voor de klanten van het datacenter.

Datacenter Rotterdam levert kwalitatief hoogwaardige en energie efficiënte datacenterdiensten in haar eigen TIER3 en ISO27001/ NEN7510 gecertificeerde datacenter en als TWIN-concept in datacentra in Rotterdam Zuid, Alblasserdam en Delft.

Voor XXLNet betekent Datacenter Rotterdam een veilig en bedrijfszeker onderdak voor de apparatuur waarmee het netwerk van XXLNet verder wordt uitgebreid.

“De keuze voor Datacenter Rotterdam is gemaakt vanwege de enorme hoeveelheid netwerken waarmee direct geconnecteerd kan worden. Bovendien biedt het datacenter flexibele oplossingen aan dienstenaanbieders. “Vanwege de hoeveelheid netwerken die aanwezig zijn in Datacenter Rotterdam, kunnen wij onze diensten tegen een voordelig tarief aanbieden. De kwaliteit blijft ondanks de lage kosten gegarandeerd. Dat is precies waar XXLNet voor staat” zegt Melvin Kok, directeur van XXLNet.

Datacenter Rotterdam is blij met de komst van de nieuwe dienstenaanbieder binnen haar datacenter. “We beschikken over een zeer mooi portfolio aan aanbieders binnen ons bedrijf. Daar zijn we enorm trots op. Zonder hen ben je als datacenter niet meer dan een leverancier van stroom en koeling. Onze klanten zorgen er met elkaar voor dat er binnen het datacenter allerlei diensten met elkaar worden uitgewisseld of bij elkaar worden afgenomen. Dat is één van de voordelen van het huisvesten van je ICT Infrastructuur in een professioneel datacenter waarin zoveel dienstaanbieders aanwezig zijn. Je hoeft er eigenlijk nooit meer weg!” aldus Marcel Mourik, Key Accountmanager bij Datacenter Rotterdam.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...