Ymor besteedt beheer uit aan Proact in transitie naar de cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 27 januari 2016 10:22 uur

Ymor, de onafhankelijke specialist in Application Performance Management en ITOA, kiest Proact als nieuwe partner voor het beheren van haar IT-omgeving en het uitbesteden van de Disaster Recovery omgeving.

Ymor zocht een partner die alle facetten van de IT-infrastructuur kan leveren, ondersteunen en beheren. Ymor wil zo volledig ontzorgd worden met betrekking tot haar IT-infrastructuur. Hierdoor kan de organisatie zich blijven focussen op o.a. de doorontwikkeling van het product- en dienstenportfolio, waaronder Ymonitor; een dienst die de beschikbaarheid en performance van applicaties voortdurend end-to-end meet.

Martin Herrman, Manager DevOps Ymor: “Om ons volledig te kunnen focussen op onze klanten en software, hebben we ervoor gekozen het beheer van onze infrastructuur uit te besteden. Op basis van onze businessbehoeften hebben we meerdere oplossingen bekeken en uiteindelijk gekozen voor Proact. In afgebakende fases maken we nu de stap richting de cloud. We zien Proact als een flexibele partner waarmee we snel kunnen schakelen, met veel expertise op het gebied van data center oplossingen en cloud services.”

Lucas den Os, Managing Director van Proact Nederland: ”Bedrijven willen IT tegenwoordig echt als een business inrichten; effectief, efficiënt en met een duidelijke focus op de ondersteuning van de kernprocessen. De cloud is hierin een belangrijke enabler, maar veel organisaties worstelen met dit vraagstuk. Met Ymor hebben we binnen dit traject de eventuele omarming van de cloud gekoppeld aan bedrijfsdoelstellingen, zodat business en IT-functie hetzelfde vertrekpunt hebben. Een verstandige keuze, want een transitie naar de cloud begint met een goede ‘business-cloud-alignment’.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...