Yourhosting nieuwe deelnemer DHPA

  • Bedrijfsnieuws van
  • Yourhosting
  • geplaatst op
  • 30 januari 2015 10:45 uur

Yourhosting is toegetreden als 32e deelnemer van de Dutch Hosting Provider Assocation (DHPA), de brancheorganisatie van de marktleidende Nederlandse hostingbedrijven. De DHPA heeft als doelstelling de hostingbranche in Nederland te profileren en verder te ontwikkelen door haar belangen te behartigen bij overheid, publiek en bedrijfsleven. De DHPA benadrukt een viertal kernwaarden: kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en transparantie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich op deze vlakken, en dragen deze waarden uit zowel binnen hun organisatie als naar buiten. De DHPA is een founder van en participeert in de koepelorganisatie DINL (Digitale Infrastructuur Nederland), die de belangen van Nederland als digital mainport en vestigingsplaats voor online diensten propageert.

“De Nederlandse markt voor hoogwaardige hosting groeit onverminderd door. Voor groei en ontwikkeling van online diensten zijn vertrouwen en transparantie essentieel”, zegt DHPA-directeur Michiel Steltman. “DHPA-deelnemers staan borg voor kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en transparantie en kennen hun verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de Nederlandse online wereld. De DHPA is daarom selectief ten aanzien van toetreding van nieuwe deelnemers, die uitsluitend mogelijk is voor bedrijven die passen in ons gezamenlijke profiel en die onze kernwaarden aantoonbaar hanteren. Yourhosting is zo’n professionele hoster. Zij zijn een sterke speler en hebben zich ruimschoots bewezen als een solide partij, die we daarom graag verwelkomen als onze 32e deelnemer!” aldus de DHPA-directeur.

Ook Bart Carlier, General Manager van Yourhosting, is enthousiast over het wederzijds besluit voor deelname. “Deelname aan de DHPA laat zien dat Yourhosting kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook maakt de toenemende aandacht van de overheid voor onze sector het noodzakelijk om steeds meer samen te werken, want de belangen zijn groot. De DHPA heeft inmiddels een sterke positie verworven en heeft laten zien dat het de belangen van de sector goed vertegenwoordigt.”

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...