Bedrijfsgids

ISPam.nl


ISPam.nl is sinds 2006 het vertrouwde platform dat zijn lezers en volgers dagelijks informeert over de actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van internet service providers. De focus ligt op de business rond cloud, datacenters en hosting en de spelers die in die markt actief zijn. Het vaste team journalisten van ISPam.nl brengt nieuws, analyses, achtergronden, onderzoeken en interviews. Daarnaast publiceren we ook relevant bedrijfsnieuws van spelers in de markt en bieden we ruimte aan specialisten om hun expertise met de bezoekers van ISPam.nl te delen.

De markten waarin cloudproviders, datacenters, hosters en isp’s actief zijn groeien enorm. De behoefte aan informatie over de ontwikkelingen in deze markten en de behoefte om te communiceren met de branche over nieuwe producten en diensten groeit net zo hard. De aandacht van andere (online) media voor deze branches is echter zeer beperkt en doen dat niet het perspectief van isp’ers. ISPam.nl is als platform in dat gat gesprongen.

De redactie van ISPam.nl bestaat uit een team van gespecialiseerde journalisten en staat sinds de start van het platform onder journalistieke leiding van hoofdredacteur Arnout Veenman. Als voormalig voorzitter van de branchevereniging van internet service providers en zijn achtergrond als jurist én it-ér voelt Arnout precies aan wat er speelt in de branche. De andere leden van de ISPam.nl redactie bestaan uit een combinatie van journalisten met een verschillend achtergrond die allemaal direct betrokken zijn bij de branche.

Adres Arcadialaan 24, 1813KN Alkmaar Nederland
E-mail redactie@ispam.nl
Website www.ispam.nl
 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...