Verslag opening Cogent Datacenter Amsterdam

Zoete inval tijdens Cogent Amsterdam Data Center Event

  • Door
  • Cogent
  • geplaatst op
  • 9 oktober 2015 10:30 uur

Op een zonovergoten namiddag vond vorige week donderdag op een steenworp afstand van het recentelijk geopende datacenter, het Cogent Amsterdam Data Center event plaats.

De middag en avond die plaatsvonden in hotel ‘De Zoete Inval’ mochten zich ook letterlijk heugen op een zoete inval met veel oude en nieuwe bekenden. Datacenter toeleveranciers, klanten, brancheverenigingen, hostingproviders en potentiële klanten waren in een ruime getale toegestroomd ter ere van de gelegenheid.

Persoonlijke kennismaking
Tijdens het evenement was er voor de nieuwsgierige aanwezigen de gelegenheid om zich per bus naar het Cogent Amsterdam Datacenter te laten vervoeren om daar deel te nemen aan één van de twee rondleidingen over de datacentervloer. Zo kon men ook direct persoonlijk kennis maken met het nieuwe datacenter en haar faciliteiten.

SAMSUNG CSC

Speciaal voor de gelegenheid
Na afloop van de rondleidingen en toen iedereen weer was teruggekeerd nam Dave Shaeffer, oprichter en Chief Executive van Cogent Communications de microfoon ter hand. Shaeffer die speciaal voor de gelegenheid naar Nederland was gekomen, vertelde de gasten in het kort over de ontstaansgeschiedenis van Cogent Communications. Daarnaast bedankte hij iedereen voor hun aanwezigheid en hun vertrouwen in Cogent.

Stefan Arbia, sales director Europe bij Cogent Communications, is erg blij met deze nieuwe aanwinst in het portfolio van Cogent. “Onze bestaande en potentiële klanten kunnen wij met de opening van het Amsterdam datacenter nog beter van dienst zijn bij het verkrijgen van een scherpe prijs voor hun bandbreedte en datacenter ruimte.”

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Niet met lege handen
Tijdens de avond, die werd afgesloten met een walking dinner, werden onder de aanwezigen ook nog een aantal mooie prijzen verloot. De eerste prijs was 1 jaar gratis rack + power + 100 Mbps connectiviteit. Ook degenen die niet direct in de prijzen vielen gingen niet met lege handen naar huis. Na afloop stond er voor alle gasten een goed gevulde Cogent goodiebag klaar.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Stuur ook uw blog, achtergrond artikel of andere bijdrage in!

Indien u zelf een interessante bijdrage, zoals een blog, how-to of achtergrond heeft, dan plaatsen wij die graag en dat kost u niks. Neem contact op met de ISPam.nl redactie via redactie@ispam.nl of kijk op deze pagina voor meer informatie over het leveren van een bijdrage aan ISPam.nl.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...