Bedrijfsnieuws van 2 juni 2015


DINL bezorgd over vermoedens aftappen internetverbindingen

Het internet is cruciaal voor de ontwikkeling van onze economie. De vermoedens over het aftappen van Internet door onze buurlanden leidt tot verontwaardiging. Maar Nederland moet dan ook de hand in eigen boezem steken. Wat betekent een vrij, open en..
Lees het volledige bericht »

Enorm grote core netwerk upgrade Serverius

Vandaag 2 juni 2015 Serverius kondigt aan haar gehele core-routing omgeving te upgraden met vier nieuwe NE40E-X8a Huawei routers. Met deze hardware upgrade zal Serverius aan de steeds toenemende vraag naar low latency bandbreedte voldoen.
Lees het volledige bericht »

Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor malware-oplossing van RedSocks

De Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor RedSocks, IT security bedrijf gespecialiseerd in malwaredetectie, voor het bieden van bescherming tegen cyberdreigingen van binnenuit. De investering in deze security oplossing is onderdeel van de gefaseerde samenvoeging van de IT-infrastructuren van het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis en het Schiedamse Vlietland Ziekenhuis. De nieuw ontstane ziekenhuisorganisatie zet bij het realiseren van de nieuwe infrastructuur in op ‘security-by-design’.
Lees het volledige bericht »

Keenondots lanceert Workspace 365 voor Online Werken

Met de keuze voor Workspace 365 vereenvoudigt Keenondots de traditionele werkplek en bespaart licentiekosten voor de klanten van hun partners. Hiermee spelen zij in op de wensen van de zakelijke markt. Partners kunnen zowel een volledige cloud variant met web apps of een hybride versie met Windows apps aanbieden om zo een migratie naar de cloud te faciliteren.
Lees het volledige bericht »

De Haagse Hogeschool vindt in Vancis nieuwe ICT-partner

ICT-dienstverlener Vancis gaat de infrastructuur hosten van de Haagse Hogeschool. Hiermee is het de eerste hogeschool in Nederland die het hele ICT-fundament uit huis gaat plaatsen. De belangrijkste aanleiding hiervoor is dat onderwijs niet langer een 9-tot-5-aangelegenheid is, maar een 24x7-proces. Online applicaties moeten steeds meer dag en nacht beschikbaar zijn voor studenten en medewerkers. De voorzieningen op het gebied van ICT spelen een cruciale rol om aan deze veranderende onderwijseisen te voldoen. In ongeveer anderhalf jaar worden de applicaties en databases van de hogeschool gemigreerd naar de datacenters van Vancis.
Lees het volledige bericht »

Injectie van 70 miljoen dollar voor Tegile Systems in tweede financieringsronde

Tegile Systems, leverancier van op flash gebaseerde storage-arrays, heeft 70 miljoen dollar opgehaald tijdens een nieuwe financieringsronde. Zijn totale bedrijfsvermogen bedraagt daarmee 117,5 miljoen dollar. Tegile Systems wil de nieuwe kapitaalinjectie aanwenden om zijn snelle wereldwijde groei te bekostigen en in te springen op de exponentieel groeiende kansen in de markt voor zakelijke flash-opslag.
Lees het volledige bericht »

Combell neemt PriorWeb over

Combell kondigt aan dat ze de overname van PriorWeb afgerond heeft. De klanten van PriorWeb worden binnenkort rechtstreeks klant bij Combell. Met meer dan 8.000 klanten, 20.000 domeinnamen, 6.000 hostingpakketten en 500 servers vergroot het marktaandeel van Combell daardoor aanzienlijk.
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...