Netwerk bedrijfsnieuws van 4 december 2014


Cegeka ontwikkelt meest energiezuinige datacenter van Nederland

ICT-bedrijf Cegeka gaat een nieuw datacenter ontwikkelen in Sittard-Geleen. Het nieuwe datacenter, goed voor een investering van meer dan tien miljoen euro, sluit aan op Cegeka’s Europese ambities en onderstreept zijn rol als integrator en provider..
Lees het volledige bericht »

Overname Provarix door Managed Hosting Provider Vellance

De managed hosting provider Vellance heeft onlangs een 100% aandeel in Provarix genomen. Provarix is, net zoals Vellance, een managed hosting provider met een klantenportfolio waar vele verschillende branches in vertegenwoordigd zijn. Provarix functioneert als zelfstandig onderdeel van Vellance, waarbij uiteraard de dienstverlening op onverminderd hoog niveau door zal gaan. Provarix B.V. was tot de overname onderdeel van de LECTRIC Groep, een verzameling van elkaar aanvullende kwalitatieve internetorganisaties die veel samenwerken. De samenwerkingsverbanden die Provarix binnen de LECTRIC Groep onderhield blijven met deze overname ook gehandhaafd.
Lees het volledige bericht »

Digital Realty Nederland stelt Rik Post aan als Technical Operations Manager in Nederland

Digital Realty, een wereldwijde leverancier van datacenter- en co-locatieoplossingen, stelt Rik Post aan als Technical Operations Manager. Post vervult deze functie binnen één van de eigen datacenters van Digital Realty in Amsterdam. Hij is..
Lees het volledige bericht »

Onderzoek Kaseya: gezonde markt voor managed service providers met nieuwe kansen voor groei

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheersoftware, heeft de resultaten uit zijn jaarlijkse Managed Service Provider (MSP) Global Pricing Survey bekendgemaakt. Hieruit blijkt dat de wereldwijde MSP-markt gezond is. Daarnaast laat het onderzoek..
Lees het volledige bericht »

Nederlandse as a Service sector is gezond en biedt nieuwe kansen voor kleinere ICT dienstverleners

Vandaag brengt VOISS een gedetailleerd rapport uit met de naam "CrossRoads ahead". Het adviesbureau schetst in dit rapport de belangrijkste trends voor de ICT "as a Service" markt en zoomt in op aanbieders van Infrastructure as a Service (hierna..
Lees het volledige bericht »

LeaseWeb versnelt uitbreiding in Azië met nieuw datacenter in Hong Kong

LeaseWeb, een van de grootste Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting merken ter wereld, heeft een nieuw datacenter in Hong Kong geopend. De opening maakt deel uit van een versnelde uitbreiding van LeaseWeb’s wereldwijde footprint. Zeer recent..
Lees het volledige bericht »

Ciena transformeert het aanbod van managed service providers met softwareplatform voor virtuele diensten

Ciena introduceert een softwareoplossing die Managed Services Providers (MSP’s) een compleet nieuw verdienmodel aanreikt. De innovatieve aanpak van Ciena biedt providers de mogelijkheid om een flexibelere en winstgevender strategie te hanteren voor de uitbreiding van netwerkdiensten en de functionaliteit van appliances op basis van een eenvoudige webinterface en een op verbruik gebaseerd facturatiemodel. Ciena combineert het managed service-model met de belangrijke trend van virtualisatie binnen Agility Matrix, zijn nieuwe softwareplatform voor het aanbieden van virtuele diensten. Het platform moderniseert de aanschaf, distributie, het gebruik en de betaling voor virtualized network functions (VNF’s). Dit stelt bedrijven in staat om de prestaties van al hun bedrijfsapplicaties en cloud-toepassingen drastisch te verbeteren en hun gedistribueerde netwerken effectiever te beheren.
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?