Nieuwe vacatures op het Job board – week 38 2016


Openprovider is op zoek naar een Supportmedewerker

Openprovider is voor haar kantoor in Nederland op zoek naar dé beste supportmedewerker van het land. Iemand die luistert en meedenkt met de klant en de taal van de klant spreekt. Iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen en samen wil werken om het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en in alle situaties zichzelf onder woorden kan brengen. Wil jij werken in een bedrijf dat continu in ontwikkeling is? Houd je niet van stilstaan en ben je een echte topsporter in je vak? Lees dan verder!
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een PHP Developer

We zijn op zoek naar een PHP Developer die ons ontwikkelteam komt versterken bij het werken aan een uitdagend en veelzijdig maatwerkplatform. Wie zoeken we Je hebt een analytische aanpak en laat je leiden door experimenten: meten is weten. Je..
Bekijk de vacature »

Mijndomein zoekt een veelzijdige DevOps Engineer

We zijn op zoek naar een veelzijdige DevOps Engineer die ons team komt versterken. Mijndomein is een van de grootste Nederlandse hostingbedrijven en in het team ben je o.a. verantwoordelijk voor het in de lucht houden van applicatie landschap..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een veelzijdige Infra System Engineer

We zijn op zoek naar een veelzijdige System Engineer die ons infrastructuur team komt versterken. Mijndomein is een van de grootste Nederlandse hostingbedrijven en jouw team is verantwoordelijk voor het in de lucht houden van 200.000 websites en..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een stagiair Marketing Conversieoptimalisatie

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons marketingteam gedurende 4 tot 6 maanden komt versterken op het gebied van conversieoptimalisatie. Wil jij je graag doorontwikkelen op het gebied van online marketing en heb je een passie voor..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een Technische Helpdesk Medewerker

Door onze aanhoudende groei en verdere professionalisering zoeken we voor ons Team Klantbeleving technische toppers (Technische Helpdesk Medewerker). Dit zoeken we niet: Wil jij werken volgens een strak regime met vaststaande kaders? Elke dag..
Bekijk de vacature »

Tilaa zoekt een Senior PHP Developer

Wie zijn wij? Tilaa is een wereldwijd actieve cloud hosting provider gespecialiseerd in het leveren van IaaS (Infrastructure as a Service) diensten. De hostingmarkt is een dynamische markt waarin we het erg goed doen! We vormen een enthousiast en..
Bekijk de vacature »

PYTHON DEVELOPER

The Development & Innovations Team The Development & Innovations Team is a new strategic function within the NL-ix organization. The fast changing environment we operate in and NL-ix's high ambition level demands that we are able to..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een Tester / Test coördinator

Ben je een kei in het opzetten van testplannen, testcases en het realiseren van een volledig geautomatiseerd testproces? En vind je het daarnaast heerlijk om jezelf vast te bijten in testcases net zo lang tot het perfect is? Dan is deze baan in..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een enthousiaste front-end developer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste front-end developer met gevoel voor design, ux en mobile first. Bij Mijndomein werk je continue aan verschillende uitdagende projecten. Je denkt mee qua design en responsiveness en je bent mede..
Bekijk de vacature »

SENIOR NETWORK ENGINEER

  The Operations Team The Operations team is responsible for the European NL-ix network. It focuses on all aspects of daily operations in order to deliver and maintain the NL-ix services. Besides the daily operational tasks of network..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een Content en Social Media stagiair

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardig en zelfstandige stagiair die ons marketingteam komt ondersteunen. Gedurende vier tot zes maanden maak je volledig deel uit van dit team. Je bedenkt en creëert content voor..
Bekijk de vacature »

Interconnect zoekt een Productmanager Datacenter & Connectivity

Interconnect zoekt een Productmanager Datacenter & Connectivity die ons ondersteunt bij de verdere groei en ontwikkeling van het productportfolio. Dit is wat je gaat doen: In deze functie vorm je de spil tussen de markt, techniek en commercie...
Bekijk de vacature »

SENIOR ACCOUNTMANAGER

    The Sales Team Our The Hague based Sales team is responsible assisting both new and existing international customers fulfilling their interconnection needs using the comprehensive NL-ix service and product portfolio. The..
Bekijk de vacature »

Tilaa zoekt een Marketing Communicatie Stagiar(e)

Jij wil graag een stage waarbij je echt verschil kunt maken. Een stage waarin je inzet en nieuwsgierigheid beloond worden met interessante opdrachten? Tilaa is op zoek naar een stagiair die helpt onze marketing en communicatie een stap verder te..
Bekijk de vacature »

Mijndomein is op zoek naar een Lead PHP Developer

We zijn op zoek naar een Lead PHP Developer die ons technisch team beweegt om hoge kwaliteit software te maken, met een hoge snelheid en veel werkplezier. Als Lead PHP Developer programmeer je mee, maar ben je tegelijk het technisch geweten..
Bekijk de vacature »

Interconnect zoekt een Support System Engineer Cloud

Interconnect is een dynamische organisatie met twee high-tech datacenters. Vanwege een uptime-garantie van 99,96% zijn wij op zoek naar een gedreven Support System Engineer die ervoor zorgt dat wij dit behouden! Houd jij het hoofd koel? Ben jij..
Bekijk de vacature »

Interconnect zoekt een Portier/Facilitair medewerker

Voor onze datacenters in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn wij op zoek naar een Portier / Facilitair Medewerker met affiniteit storingsdienst (32 uur). Hij/zij ontvangt en begeleidt onze bezoekers. In je werkzaamheden staat de klant centraal...
Bekijk de vacature »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...