Uitgelicht bedrijfsnieuws van 15 oktober 2015


Winnaars van de EuroCloud Europe Awards 2015 bekend

Amsterdam, 15 oktober 2015 - Net als in voorgaande jaren hebben tientallen cloud solution providers meegedongen naar de EuroCloud Awards. Dit jaar streden meer dan 50 aanbieders uit heel Europa mee om de prestigieuze bekroning. Uit Nederland werd..
Lees het volledige bericht »

Ongeldige Safe Harbor-beschikking, maar de eindverantwoordelijke blijft u

Het zal niemand ontgaan zijn, de uitspraak van het Europese Hof op 6 oktober. Oostenrijker Maximillian Schrems is van mening dat Facebook-gegevens in de VS niet veilig zijn. Geïnspireerd door de onthullingen van Edward Snowden diende Schrems een klacht in bij de Irish Data Protection Commissioner die de klacht van de hand wees. Uiteindelijk belandde de zaak bij het Europees Hof van Justitie en de rest is geschiedenis. Een Safe Harbor-beschikking is niet langer rechtsgeldig. Maar wat betekent dit voor de Nederlandse ISP- en hostingbranche? Eigenlijk is het een bevestiging van wat wij al jaren roepen.
Lees het volledige bericht »

Bedrijven verliezen klanten door onbetrouwbare sleutels en certificaten

Het Ponemon instituut en Venafi, leverancier van het immuunsysteem voor het Internet, hebben een onderzoek gepubliceerd over de businessimpact van niet beveiligde digitale sleutels en certificaten. De resultaten daarvan geven inzicht in het..
Lees het volledige bericht »

Colt maakt Cloud Unified Communications-dienst beschikbaar in heel Europa

De Cloud Unified Communications (UC)-dienst van Colt is vanaf nu in heel Europa beschikbaar. Bedrijven kunnen daarmee een beroep doen op cloud-gebaseerde spraak-, communicatie- en samenwerkingsdiensten, ondersteund door één integrale service level agreement (SLA). Al deze functionaliteit is beschikbaar op basis van een vast maandtarief.
Lees het volledige bericht »

Tintri introduceert Tintri vSphere Web Client Plugin 2.0 en het Tintri Management Pack for VMware vRealize Operations

Tintri Inc., leverancier van VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, gaat zijn ondersteuning voor VMware uitbreiden met de Tintri vCenter Web Client Plugin 2.0 en het Tintri Management Pack for VMware vRealize Operations (VROps).
Lees het volledige bericht »

EnergyProof: Bedrijven betalen onnodig hoge netbeheerkosten voor energie

Veel bedrijven met grootverbruikaansluitingen betalen onnodig veel voor hun energiekosten door onjuiste contracten met regionale netbeheerders. In contracten van grootverbruikers is de piekbelasting doorgaans hoger ingesteld dan deze bedrijven..
Lees het volledige bericht »

Fortinet lanceert FortiGate VMX voor datacenters: ontwikkeld in samenwerking met VMware

Fortinet, wereldleider op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, kondigt de beschikbaarheid aan van de FortiGate VMX Next-Generation en Internal Segmentation Firewall (NGFW/ISFW). Met de combinatie van de FortiGate VMX en..
Lees het volledige bericht »

OutSystems Platform beschikbaar in Microsoft Azure

OutSystems, leverancier van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, maakt bekend dat OutSystems Platform nu ook beschikbaar is in Microsoft Azure.
Lees het volledige bericht »

NetApp biedt hybride Cloud Test Lab binnen Amsterdamse datacenters van Interxion

Het Nederlandse Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat NetApp zijn hybride Cloud Test Lab gaat aanbieden vanuit de datacenters van Interxion op zijn..
Lees het volledige bericht »

Zakelijke voordelen en omzettoename zorgen wereldwijd voor verdubbeling van het aantal interconnected bedrijven in 2017

Apps die laden zonder vertraging, online advertenties die direct zichtbaar zijn en altijd snel en veilig dataverkeer tussen bijvoorbeeld banken of zorginstellingen. Over twee jaar is 84% van bedrijven wereldwijd uitgerust met een digitale..
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!