Uitgelicht bedrijfsnieuws van 3 maart 2016


LeaseWeb introduceert nieuwe VMware private cloud oplossing tegen vaste prijs

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, kondigt vandaag zijn nieuwe vCloud aan. Voor bedrijven is het nu eenvoudiger, sneller en meer kostenefficiënt om een op VMware-gebaseerde private cloud omgeving te implementeren. vCloud is..
Lees het volledige bericht »

De eerste Nederlandse Magento 2.0 webshop is live

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de eerste Nederlandse webwinkel op het recent gelanceerde Magento 2.0 platform. De nieuwe versie van het e-commerce systeem bevat veel nieuwe features en verbeteringen waardoor de winkelervaring voor bezoekers veel aantrekkelijker gemaakt kan worden en het beheer aan de achterkant veel gebruiksvriendelijker is. Op beaumotica.com zijn deze verbeteringen in de praktijk gebracht. De ontwikkeling van deze Magento 2.0 Enterprise webwinkel is uitgevoerd door MediaCT, in samenwerking met hosting partner Byte. MediaCT is zorgvuldig geselecteerd door Magento voor een Magento 2.0 pilot, waarna Beaumotica werd gekozen voor de eerste Nederlandse showcase.
Lees het volledige bericht »

Cisco introduceert hyperconverged oplossingen

Cisco introduceert Cisco HyperFlex Systems die een nieuwe architectuurbenadering van hyperconverged infrastructuur bieden en gebouwd zijn op Cisco's UCS-platform,. Cisco HyperFlex Systems vereenvoudigen de automatisering voor het netwerk, computing..
Lees het volledige bericht »

Rittal toegetreden tot de Dutch Datacenter Association

  De brancheorganisatie van Nederlandse datacenters toont zich verheugd over het toetreden van IT-infra systeemleverancier Rittal tot de Dutch Datacenter Association (DDA). DDA Directeur Stijn Grove: “Kennisdeling is de drijvende kracht..
Lees het volledige bericht »

Parentix voorloper met Office 365 in Hybride Cloud

Met de inzet van Shared Computer Activation is het bij Parentix nu mogelijk om Office 356 applicaties te gebruiken in zowel de Parentix Cloud, Microsoft Azure Cloud en on-premise met de aanschaf van één Office licentie. Dubbel betalen verleden..
Lees het volledige bericht »

Cegeka neemt DanubeIT over

Cegeka heeft de overname van de managed services providerDanube IT Services NV (DanubeIT) afgerond. DanubeIT heeft in totaal circa honderd werknemers, een hoofdkantoor in Wenen en vier vestigingen in Duitsland. Op korte termijn staat vooral de..
Lees het volledige bericht »

Hewlett Packard Enterprise neemt transformatie van cyberverdediging bij de hand met ‘build it in’ en ‘stop it now’ benadering

Hewlett Packard Enterprise kondigt vandaag nieuwe securitydiensten aan om organisaties te helpen bij het inbouwen van bescherming in het fundament van hun enterprise. Aanvallen worden verdedigd met behulp van uitgebreide detectie- en reactiemogelijkheden. Met de aankondiging van een nieuw cyber referentie-architectuur, mobiele securityproducten en een uitgebreid ecosysteem aan partners, helpt HPE organisaties bij het ontwikkelen van security- en risicomanagementprocessen in de IT operations. Zo kunnen organisaties reageren op het geavanceerde dreigingslandschap en biedt het een veiligere omgeving om aan de hedendaagse eisen van het bedrijfsleven te voldoen.
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...