Journalistieke bijsluiter

ISPam.nl is een journalistiek platform. Dat betekent dat de redactie onafhankelijk is en de journalistieke normen en waarden in acht neemt. Dit betekent ook dat er niet hoeft te worden betaald voor de aandacht die we aan uw bedrijf of activiteit geven. Daar staat tegenover dat de redactie ook géén verlengstuk van uw marketingafdeling is.

De inhoud van een artikel dat wij publiceren met behulp van uw inbreng in de vorm van bijvoorbeeld een interview wordt bepaald door onze journalisten. Indien u voorinzage in het geschreven artikel wenst of andere wensen heeft, dan kunt u deze voor dat het interview plaatsvindt of uw inbreng aanlevert met de journalist afspreken. Deze afspraken gelden alleen wanneer de journalist hier nadrukkelijk mee instemt. Eenzijdige mededelingen vallen daar niet onder. Indien u iets anders wilt dan de journalist, dan kunt u er uiteraard ook vooraf voor kiezen om niet mee te werken.

Het wordt echter niet door onze redactie op prijs gesteld indien er nieuwe eisen worden gesteld indien uw inbreng eenmaal geleverd is of het interview al is begonnen of achter de rug is. Indien dat wel gebeurd kan dat reden voor de redactie zijn om in het vervolg geen inbreng meer van u of uw organisatie te vragen.

Opgesteld door Arnout Veenman, LL.B., hoofdredacteur ISPam.nl op 16 oktober 2014

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!