Adverteren op ISPam.nl

ISPam.nl is een platform dat zich volledig richt op datacenters en hosting dat onafhankelijke journalistiek combineert met het plaatsen van relevant bedrijfsnieuws uit de branche.

Doelstelling ISPam.nl

cs-vergrootglasElke dag 8 uur ‘s ochtends worden er nieuws en achtergronden op de website gepubliceerd door de onafhankelijke redactie. Dit wordt aangevuld met bedrijfsnieuws van de bedrijven die in en rondom de datacenter- en hostingbranche actief zijn. Door de combinatie van onafhankelijke journalistiek en bedrijfsnieuws blijven branche en leveranciers op de hoogte van alles dat er in de branche speelt.

 

Adverteren op ISPam.nl

cs-attention2ISPam.nl weet vrijwel alle partijen die actief zijn in en rondom de datacenter- en hostingbranche dagelijks te bereiken. Door te adverteren op ISPam.nl bieden wij u de mogelijkheid om deze doelgroep ook te bereiken om uw eigen product, dienst, boodschap, vacatures of evenement onder de aandacht te brengen.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op. Op ISPam.nl zijn er 3 banner posities met elk maximaal twee adverteerders tegelijk (één leaderboard positie van 728×90 pixels en twee medium rectangle positie van 300×250 pixels). Daarnaast is het mogelijk om een advertorial te plaatsen – die wij indien gewenst ook voor u kunnen schrijven – op ISPam.nl.

Mogen we u van dienst zijn?

Mogen we u van dienst zijn met het plaatsen van uw advertentie voor uw relevante boodschap, dienst of product op ISPam.nl? Indien u contact met ons opneemt via info@xcat.nl bespreken we graag de mogelijkheden met u.

 

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...