Adverteren op ISPam.nl

ISPam.nl is een platform dat zich volledig richt op datacenters en hosting dat onafhankelijke journalistiek combineert met het plaatsen van relevant bedrijfsnieuws uit de branche.

Doelstelling ISPam.nl

cs-vergrootglasElke dag 8 uur ‘s ochtends worden er nieuws en achtergronden op de website gepubliceerd door de onafhankelijke redactie. Dit wordt aangevuld met bedrijfsnieuws van de bedrijven die in en rondom de datacenter- en hostingbranche actief zijn. Door de combinatie van onafhankelijke journalistiek en bedrijfsnieuws blijven branche en leveranciers op de hoogte van alles dat er in de branche speelt.

 

Adverteren op ISPam.nl

cs-attention2ISPam.nl weet vrijwel alle partijen die actief zijn in en rondom de datacenter- en hostingbranche dagelijks te bereiken. Door te adverteren op ISPam.nl bieden wij u de mogelijkheid om deze doelgroep ook te bereiken om uw eigen product, dienst, boodschap, vacatures of evenement onder de aandacht te brengen.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op. Op ISPam.nl zijn er 3 banner posities met elk maximaal twee adverteerders tegelijk (één leaderboard positie van 728×90 pixels en twee medium rectangle positie van 300×250 pixels). Daarnaast is het mogelijk om een advertorial te plaatsen – die wij indien gewenst ook voor u kunnen schrijven – op ISPam.nl.

Mogen we u van dienst zijn?

Mogen we u van dienst zijn met het plaatsen van uw advertentie voor uw relevante boodschap, dienst of product op ISPam.nl? Indien u contact met ons opneemt via info@xcat.nl bespreken we graag de mogelijkheden met u.

 

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...