Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Terremark’s Enterprise Cloud operationeel in Amsterdam

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 21 mei 2009 08:09 uur

TerremarkTerremark’s cloud is an het groeien en is sinds deze week ook beschikbaar voor klanten in west-Europa. Terremark koos voor Amsterdam als basis voor het continent en heeft vanuit hier een directe verbinding met Terremark’s “Network Access Point (NAP) of the Americas” in Miami en het “NAP of the Capital Region” bij Washington D.C.

Terremark’s Enterprise Cloud, een revolutionair, beheerd platform dat cloud computing levert, is bestemd voor bedrijfskritieke applicaties en IT-infrastructuren. De dienst combineert de flexibiliteit en schaalbaarheid van cloud computing met hostingcentra en rekencapaciteit van wereldklasse, toegang tot meer dan 160 wereldwijde netwerken en hoogstaande beheerdiensten. Hiermee zijn bedrijven in staat om de IT-behoefte van hun organisaties in te vullen met ongekende efficiëntie én kostenefficiëntie.

“De beschikbaarheid van Enterprise Cloud voor onze Europese klanten betekent dat zij nu gebruik kunnen maken van een innovatieve, krachtige oplossing voor het invullen van hun IT-infrastructurele behoeften,” zegt Kurt Glazemakers, CTO van Terremark’s Europese operatie. “Aangezien de klant een eigen pool van rekenkracht, geheugen en storage aanschaft, geniet hij meer flexibiliteit dan het geval zou zijn met een traditionele, op hardwarematige servers gebaseerde oplossing. Met de Enterprise Cloud kan de klant de beschikbare bronnen heel precies toewijzen waar ze nodig zijn en die toewijzing zo nodig in real-time aan te passen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.