Bedrijfsnieuws insturen

U kunt met dit formulier uw bedrijfsnieuws bij ISPam.nl insturen over bijvoorbeeld nieuwe producten, klanten, overnames, partnerships, etc. Wij plaatsen in principe al het bedrijfsnieuws van partijen uit de branche én alles dat rechtstreeks voor hen interessant is. Het kan zijn dat de redactie uw bedrijfsnieuws zelf al geplaatst heeft. Het is verstandig om te controleren of uw nieuws al in het overzicht is gepubliceerd. Na inzending wordt uw bericht rechtstreeks naar de redactie gestuurd. De ISPam.nl redactie behoudt zich het recht voor om ingestuurde berichten aan te passen of te weigeren.

Letop: Wij plaatsen alleen bedrijfsnieuws over of in het bijzonder relevant is voor (cloud)providers, datacenters en hosters. Uw bericht daadwerkelijk nieuwswaardig zijn en ook plaatsen wij geen sales pitches, cases, testimonials en whitepapers.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via redactie@ispam.nl.

 

Enkel indien u kiest voor "Premium bedrijfsnieuws" mag uw bedrijfsnieuws links, contactgegevens en andere gegevens die de lezer (direct) tot actie aanzetten bevatten. Daarnaast kunt u in het geval van plaatsing als "Premium bedrijfsnieuws" een commerciële boodschap (tekstadvertentie) naar keuze onder uw bedrijfsnieuws toevoegen. Deze tekstadvertentie bestaat uit een grote titel, paragraaf tekst én link (titel en url van de link naar uw keuze). Ook wordt er bij "Premium bedrijfsnieuws" uw logo op de homepage getoond bij uw bericht, de titel van het bericht groter gemaakt, er een groot logo bij uw bedrijfsnieuws getoond en staat er naast een link ook een korte inleiding van uw bedrijfsnieuws in de dagelijkse ISPam.nl nieuwsbrief.

Inhoud van uw bedrijfsnieuws

Tekstadvertentie (Premium bedrijfsnieuws)

Bedrijf

PR-bureau

Indien u het bericht als PR-bureau instuurt namens een cliënt. Mocht u naam niet in de lijst staan zet dit dan bij de opmerkingen (onderaan het formulier)

Contactgegevens inzender (niet voor plaatsing)

Facturatiegegevens

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?