Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

MegaBit dit jaar van 31 juli t/m 6 augustus

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 10 juli 2006 20:35 uur

Dit jaar vind er weer een MegaBit plaats, het evenement bij uitstek waar techno-nerds, ik bedoel ICT professionals elkaar buiten het IRC channel om kunnen ontmoeten. MegaBit zal plaatsvinden aan de Copernicuslaan in Ede, wat ook niet heel toevallig is gezien een van de tweede sponsors, Bit in Ede gevestigd is.

Voor wie MegaBit (nog) niet kent, het is een openlucht evenement, vergelijkbaar met een festival als lowlands maar dan niet rondom muziek maar om nieuwe technologieen, veiligheid, privacy, internet en politieke vraagstukken rondom deze zaken. Dat de sponsors van het evenement het ook sterk betrokken zijn bij de organisatie ervan wordt duidelijk wanneer we lezen dat er ook een flippercompetitie is, waarbij ik weet dat de technisch directeur van BIT, Alex Bik, een groot flipperfan is en elk jaar weer zijn collectie flipperkasten van zolder haalt voor het evenement.

Of ik zelf aanwezig zal zijn tijdens MegaBit weet ik nog niet, al hoef je het voor de prijs die 60 euro vooraf, 75 euro zonder voorinschrijving en 45 euro voor het weekend absoluut niet te laten. Echter had ik zelf mijn vriendin beloofd dat we ook nog op vakantie zouden gaan, dus ik moet even kijken of ik de tijd kan vinden om te gaan.

MegaBit 2006 banner 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.