Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPConnect ZomerBBQ op 4 september 2009

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 12 augustus 2009 08:01 uur

BBQISPConnect, de onafhankelijke belangenbehartiger voor Internet Service Providers organiseert na aanleiding van het grote succes van haar ledendagen op 4 september de ISPConnect ZomerBBQ op het Strand Oog in Al aan het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht.

De ISPConnect ZomerBBQ is de ideale gelegenheid voor de leden van ISPConnect om informeel te kunnen netwerken, om nieuwe ervaringen te delen en ideeën op te doen. Het initiatief ontstond na de positieve uitslag van de gehouden enquête onder de aanwezigen van de ledendagen, men gaf aan vaker en informeler met elkaar van gedachten te willen wisselen.

Gijs Roeffen, bestuurslid van ISPConnect: “Onze enquêtes gaven aan dat leden behoefte hebben om vaker informeel te netwerken en met elkaar ‘zo nu en dan’ een babbeltje te kunnen maken. ISPConnect voorziet graag in de faciliteiten om dit te bewerkstelligen, zo zijn er plannen om diverse activiteiten te gaan organiseren voor, en door onze leden.”

Deelname aan de ISPConnect ZomerBBQ is kosteloos en exclusief voor ISPConnect leden of op uitnodiging van het ISPConnect bestuur. Leden en genodigden kunnen zich hier aanmelden.

Wie nog geen lid van ISPConnect is, maar de ISPConnect ZomerBBQ wel wil bezoeken, kan gemotiveerd om een uitnodiging verzoeken via [email protected] .

Strand Oog in Al

Verantwoording: De auteur van dit artikel is tevens voorzitter van ISPConnect.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.