Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

DHPA verwelkomt haar twintigste deelnemer

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 12 november 2009 08:03 uur

DHPA vreest voor imago hostingbrancheDe Dutch Hosting Provider Association (DHPA) heeft haar 20e lid mogen verwelkomen. Informatiseerder en hostingbedrijf RDC Datacentrum B.V. is toegetreden als lid van de belangenorganisatie voor Managed hostingproviders, die inmiddels alweer twee jaar bestaat. De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) streeft naar een verdere professionalisering van de hosting sector. Het platform wil het imago en de rentabiliteit van de sector verbeteren.

Hans Bennink, directeur van de DHPA is blij met het 20e lid. “Kijkend naar de branchecijfers zien we in de managed hostingindustrie ook nu een onmiskenbare groei. Klaarblijkelijk zien steeds meer organisaties, vooral het MKB, het belang in van outsourcing van hun automatisering. Nu het kostenaspect het wint van de wens om alles ‘in huis’ uit te voeren, moeten we als branche nog meer inzetten op transparantie en samenwerking om die drempel zo laag mogelijk te houden. Het is daarom dan ook belangrijk dat een bedrijf als RDC zich bij de DHPA aansluit, want dit verhoogt de kans op succes voor de gehele branche.”

De DHPA heeft vorige maand een nieuwe website gelanceerd. Nieuw is een vacature overzicht van de deelnemers. Op een plek zijn alle vacatures en stages van de managed serviceproviders te vinden. Het is nog steeds moeilijk om goed technisch personeel te vinden. De DHPA hoopt dan ook met deze aandacht meer traffic te genereren op de vacatures.

Dreas, 16 november 2009 7:35 pm

Volgens http://www.dhpa.nl/deelnemers-dhpa.html zijn het er al 21?

Randy ten Have, 16 november 2009 8:25 pm

Uniserver is nummer 21 en is vrijwel gelijktijdig lid geworden / toegelaten Dreas.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.