Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN start met drie taskforces in 2010

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 10 december 2009 08:03 uur

SIDNDe SIDN zal volgend jaar 3 taskforces starten. Eén daarvan is een vervolg op de huidige EPP-taskforce, die door zal gaan als technische taskforce. Daarnaast komt er een ‘Legal en policy’ en ‘marketing en communicatie’ taskforce. Dit maakte de SIDN bekend op de deelnemersdag.

De verschillende taskforces zullen bestaan uit maximaal vijf registrars en in beginsel wordt uitgegaan van een viertal fysieke bijeenkomsten per taskforce per jaar. Afhankelijk van de urgentie van bepaalde onderwerpen vinden er mogelijk ook conference calls plaats, of wordt de leden om input gevraagd via e-mail.

SIDN wil via de taskforces het registrarveld raadplegen bij toekomstig beleid en het doorvoeren van verbeteringen in het huidige beleid. Roelof Meijer hoopt dat mensen zich vanuit het deelnemersveld zelf melden bij het relatiebeheer van de SIDN. “Dit zou een mooie eerste stap kunnen zijn voor de nieuw in het leven te blazen Adviesraad”, zei Meijer. Hiermee wil hij voorkomen dat de SIDN ‘van bovenaf’ mensen moet benaderen om de taskforces vorm te geven.

Aanmelden kan voor 15 januari aan via [email protected].

Jeeves_, 10 december 2009 11:24 pm

Grappig, die uitkomst van de poll. Leuk dat de bezoekers zoveel vertrouwen in de registrars hebben, die die taskforces laten floppen. Dat zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die het hardst lopen te roepen dat het broodnodig is. :)

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.