Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Sedo houdt 5e Benelux-veiling met topdomeinen

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 11 maart 2010 08:03 uur

Donderdag 11 maart start de jubileumeditie van de Benelux Veiling. Deze online veiling, georganiseerd door Sedo. Deze wordt voor de vijfde keer speciaal voor Nederland en België georganiseerd. Dit keer wachten rond de 100 Nederlandstalige .nl en .be domeinen op een nieuwe eigenaar.

Onder de veilinghamer gaan onder andere de domeinen autos.nl, erotiek.nl, sanitair.be, uiteten.be, scooter.nl en politiek.n. Sedo heeft een week uitgetrokken voor de veiling. De volledige lijst met alle domeinen die aangeboden worden is hier terug te vinden. Er is een week uitgetrokken voor de veiling, die tot en met 18 maart zal duren.

“Deze vijfde editie van de Benelux Veiling belooft extra spannend te worden vanwege de sterke generieke domeinnamen die geselecteerd zijn. Ook biedt het merendeel van de eigenaren de domeinnamen tegen een scherpe prijs aan, wat het extra aantrekkelijk maakt om via deze veiling mee te bieden en het domein nu aan te schaffen”, aldus Lianne van Hoorn, Regional Manager Benelux van Sedo. “De veiling zal, ook als men niet meebiedt, zeer boeiend zijn om te volgen. Domeinen worden immers maar één keer uitgegeven en zullen na een aankoop niet snel meer vrij komen. Wij hopen dat we door middel van deze veiling de aanbieders van de domeinen evenals de nieuwe eigenaren van hulp kunnen zijn door middel van deze online veiling”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.