Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Geslaagde 8e ISP-Kartcompetitie

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 30 maart 2010 08:03 uur

Afgelopen zaterdag vond voor de 8e keer de Dataman ISP-Kartcompetitie plaats bij Coronel Kartracing in Huizen. Dit jaar hadden 822 deelnemers zich aangemeld, aanzienlijk minder dan het jaar ervoor. Ondanks minder bezoekers was het evenement ook dit jaar weer geslaagd te noemen. Zowel voor de mensen die kwamen karten, alsook voor de sponsors en netwerkers onder de bezoekers.

Dit jaar is het Dave Aaldering en collega’s weer gelukt een gezellig evenement neer te zetten voor de bezoekers. Ook maakten enkele nieuwe sponsors hun entree. Een van hen was Datahouse dat in Nederland diverse regionale datacentra wil openen. De eerste daarvan staat in Alkmaar en Datahouse gebruikte dit evenement om de naam onder de bezoekers bekend te maken. En je kon er ook niet omheen door de aanwezigheid bij de entree.

Oude bekende sponsors als Schuberg Philis ontbraken natuurlijk niet met een eigen lounge. Ook de SIDN had weer een eigen bar om tot rust te komen en te nerwerken. Nieuwe sponsors waren onder andere OpenProvider dat op een leuke manier security onder de aandacht van bezoekers bracht en voip-leverancier SpeakUP uit Enschede, dat met een eigen coctailbar aanwezig was. Minkels was zelf aanwezig met een pit-stop waar deelnemers record-tijden neer konden zetten voor een bandenwissel.

Dennis, 30 maart 2010 12:23 pm

Het was een geslaagde dag:)

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.