Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

‘Microsoft Office 2010 vanaf 12 mei verkrijgbaar’

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 20 april 2010 08:04 uur

Het nieuwe pakket met kantoorsoftware van Microsoft komt over drie weken uit, althans voor zakelijke gebruikers. Consumenten moeten dan nog bijna een maand wachten.

Lange tijd hield Microsoft de releasedatum van Office 2010 onbepaald en zou het ‘ergens in juni’ en in ieder geval voor aanvang van het derde kwartaal geïntroduceerd worden.  Nu weet een Franse site de exacte data te melden.

Voor zakelijke gebruikers is Office 2010 vanaf 12 mei beschikbaar. Bijna een maand later, vanaf 15 juni, ligt de software ook in de winkels voor consumenten, zo meldt Journal du Net. Gebruiker die een MSDN- of Technet-abonnement hebben kunnen de officiële versie van Office 2010 al vanaf 22 april downloaden.

Office 2010 komt in grofweg vier verschillende versies uit: zo kan op nieuwe pc’s Office Starter worden geïnstalleerd. Een andere populaire versie waar veel mensen mee werken is Office Home and Student, maar daarnaast verschijnt ook Office Home and Business 2010 en Office Professional 2010. De prijzen lopen in de VS uiteen van 199 tot 499 dollar.

Microsoft heeft de data nog niet bevestigd.

gerwin, 20 april 2010 10:55 am

Sorry begrijp me niet verkeerd, maar wat heeft dit bericht te maken met de hosting "branche" (toevallig een advertorial?)? Als ik dit nieuws wil lezen dan lees ik dat wel op tweakers of webwereld :-)

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.