Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Win een IPv6 Award

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 26 juli 2010 08:05 uur

IPv6 geïmplementeerd? Dan maakt u kans op een IPv6 Award. Op donderdag 25 november worden voor de tweede keer de IPv6 Awards uitgereikt aan de beste Nederlandse implementaties. Het enige dat u nog moet doen is uw implementatie inschrijven en u maakt kans op een mooie prijs. De prijs voor internet service providers is 15.000 euro. Nu BIT de prijs vorig jaar al (terecht) heeft gewonnen maken ander isp’s nu ook kans – grijp die kans!

Er zijn ook prijzen voor het bedrijfsleven (10.000 euro), overheid (een week senior consultancy), onderwijs & onderzoekinstellingen (15.000 euro), particulieren (een laptop + 1 jaar mobiel internet) en publicatie & onderzoekscurriculum (laptop + 1 jaar mobiel internet). Alle reden om ook als niet internet service provider vóór 1 november in te schrijven om kans te maken op een IPv6 Award.

Bij het selecteren van de winnaars zal de jury letten op motivatie, relevantie, toewijding, implementatie en impact. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door: KPN, Stichting NLnet, SIDN, Stratix, SURFnet en XS4ALL. De uitreiking vindt plaats op donderdag 25 november tijdens het ECP-EPN jaarcongres in het Fortis Circus theater in Scheveningen. Ook indien men geen kans maakt op een IPv6 Award is het mogelijk om de uitreiking bij te wonen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.