Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Chris Peetermans nieuwe Operations Manager DNS.BE

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 3 augustus 2010 08:01 uur

De directie van .be-registry DNS.BE is aangevuld met Chris Peetermans die de functie van operations manager vervult. Daarmee is het de directie op één na weer compleet, nadat eerder dit jaar verschillende directieleden (van de oude garde) de organisatie hadden verlaten.

Chris Peetermans haalde zijn diploma Industrieel ingenieur elektronica, optie computer engineering in 1992. Na een carrière van meer dan 20 jaar bij Belgacom waarvan de laatste 10 jaar in diverse technische en commerciële managementfuncties, besloot hij de overstap te maken naar een ander telecombedrijf. De managementfunctie die hij daar bekleedde heeft hij enkele jaren gecombineerd met een functie als ICT manager voor een bedrijf in de diamantsector. Chris heeft veel ervaring in het opzetten van highly secured LAN/WAN netwerken. Daarnaast beschikt hij ook over de Cisco CCNA en CCND certificaten

Peetermans is op 1 juli al bij DNS.BE begonnen. Zijn focus ligt op het helpen uitbouwen van een nog professionelere organisatie, met een duidelijke aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van het netwerk, zonder de kosten daarbij uit het oog te verliezen.

Later deze zomer worden er ook een nieuwe marketing- en communicatiemanager aan de directie toegevoegd, waarmee deze weer compleet zal zijn. De nieuwe marketing- en communicatiemanager moet het communicatiebeleid naar een hoger plan tillen. Daarnaast maakt DNS.BE bekend in het najaar een campagne te organiseren om haar 450 agenten nog beter te ondersteunen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.