Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Chris Peetermans nieuwe Operations Manager DNS.BE

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 3 augustus 2010 08:01 uur

De directie van .be-registry DNS.BE is aangevuld met Chris Peetermans die de functie van operations manager vervult. Daarmee is het de directie op één na weer compleet, nadat eerder dit jaar verschillende directieleden (van de oude garde) de organisatie hadden verlaten.

Chris Peetermans haalde zijn diploma Industrieel ingenieur elektronica, optie computer engineering in 1992. Na een carrière van meer dan 20 jaar bij Belgacom waarvan de laatste 10 jaar in diverse technische en commerciële managementfuncties, besloot hij de overstap te maken naar een ander telecombedrijf. De managementfunctie die hij daar bekleedde heeft hij enkele jaren gecombineerd met een functie als ICT manager voor een bedrijf in de diamantsector. Chris heeft veel ervaring in het opzetten van highly secured LAN/WAN netwerken. Daarnaast beschikt hij ook over de Cisco CCNA en CCND certificaten

Peetermans is op 1 juli al bij DNS.BE begonnen. Zijn focus ligt op het helpen uitbouwen van een nog professionelere organisatie, met een duidelijke aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van het netwerk, zonder de kosten daarbij uit het oog te verliezen.

Later deze zomer worden er ook een nieuwe marketing- en communicatiemanager aan de directie toegevoegd, waarmee deze weer compleet zal zijn. De nieuwe marketing- en communicatiemanager moet het communicatiebeleid naar een hoger plan tillen. Daarnaast maakt DNS.BE bekend in het najaar een campagne te organiseren om haar 450 agenten nog beter te ondersteunen.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!