Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPGids.com organiseert veiling voor het goede doel

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 5 augustus 2006 10:33 uur

Al enige tijd wilde ik vanuit mijn bedrijf (xCAT.nl Publishing) een goed doel gaan steunen. Deze week kwam ik op het perfecte idee om dat te doen. De vraag om te kunnen adverteren en/of een logo bij de vermelding op ISPGids.com werd telkens groter en voor beide moest ik helaas continu nee verkopen. Wat betreft het adverteren, dat zal nog steeds niet mogelijk zijn, echter een logo bij de vermelding is vanaf vandaag niet meer exclusief voorbehouden aan bepaalde ISP’s die ISPGids.com vanaf het begint omarmt hebben.

Zodoende heb ik nu vanuit ISPGids.com een veiling georganiseert voor het goede doel, dit goede doel is Stichting KonijnenBelangen, die zich inzet voor vergroting van de welzijn en kennis over konijnen. Vanaf 50 euro kan er geboden worden en de hoogste 3 bieders krijgen gedurende 4 maanden maanden hun logo bij hun ISPGids.com vermelding. ISP’s met een winnend bod van 300 euro of hoger krijgen het logo zelfs 6 maanden bij hun vermelding.

Voor ISP’s die niet tot het einde van de veiling willen wachten is er twee keer de mogelijkheid om gebruik te maken van een ‘koop-nu’ optie voor 200 euro, eveneens voor 4 maanden het logo bij hun ISPGids.com vermelding, verder onder de zelfde voorwaarden als de veiling en uiteraard voor het goede doel, Stichting KonijnenBelangen.

Overigens wil ik niet Internet Service Providers ook aanmoedigen om vanaf 16 euro per jaar donateur van Stichting KonijnenBelangen te worden!

Meer informatie over de veiling voor het goede doel staat op www.ispgids.com/goeddoel .

Randy, 5 augustus 2006 7:39 pm

Was een internet gerelateerd doel misschien niet beter geweest? Bestrijding van cyber- criminaliteit of zo.

Arnout Veenman, 5 augustus 2006 9:17 pm

Ik heb er over nagedacht om iets ISP/ICT gerelateerds te steunen, waarbij ik ook gedacht heb aan de ISP branchevereniging die ik aan het oprichten ben. Echter wilde ik iets compleet anders steunen, iets dat ik persoonlijk een warm hart toe draag. Zelf ben ik al mijn hele leven lang dol op konijnen en op dit moment heb ik er dan ook 8, binnenkort weer een aantal meer, gezien het mannetje het gelukt was om bij de dames te komen.

Dus zodoende ben ik bij Stichting KonijnenBelangen uitgekomen, waarvan ik denk dat het een goede club is die echt wat betekent voor het welzijn van konijnen. Naar mijn idee had ik geen beter goed doel kunnen vinden, om me voor in te zetten, dan deze kleine stichting die zich met hart en ziel voor het welzijn van konijnen inzet!

Thomas, 8 augustus 2006 8:20 pm

Misschien handig om het goede doel te laten beslissen door de personen met de portomonnee?? In Egypte worden paarden gemarteld, in Canada slachten ze zeehondjes voor hun vacht en in veel Islamitische landen moeten beren dansen op een gloeiende plaat. Moeten wij ons dan druk maken of konijnen wel op tijd hun worteltje krijgen??

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.