Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Go Daddy registreert 30 miljoenste domeinnaam

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 3 juli 2008 07:56 uur

Terwijl ze in Arnhem reikhalzend uitkijken naar het moment dat de drie miljoenste .nl-domeinnaam wordt geregistreerd, is er aan de andere kant van de oceaan een nog tien keer grotere mijlpaal bereikt. GoDaddy, de grootste ICANN accredited registrar, heeft namelijk haar 30 miljoenste domeinnaam geregistreerd! Dat zijn er even veel domeinnamen als er geregistreerd staan onder de 3 grootste ccTLD’s (.de, .cn en .uk) bij elkaar!

Bob Parson, Oprichter en CEO van Go Daddy:

Dit laat zien dat het internet springlevend is, zelfs in economisch moeilijke tijden. We wisten het al vanaf het begin… het mogelijk maken voor mensen om makkelijk en betaalbaar online te gaan maakt het verschil. Daarom hebben we de producten ontwikkeld die onze klanten willen, met het juiste prijskaartje en daar persoonlijke service aan toegevoegd… en de rest is geschiedenis.

Daarnaast staat Go Daddy ook bekend om de zogenaamde “Go Daddy Girls” die veelal een prominente rol spelen in de commercials van Go Daddy. Het bedrijf heeft er een sport van gemaakt om sexy commercials voor de Super Bowl in te zenden die (naar Amerikaanse begrippen) op het randje zijn, waardoor deze niet werden uitgezonden. Door de afwijzingen zijn de sexy commercials altijd meteen een enorme hit op internet.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.