Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

12Register breekt als derde door 100.000.nl-domeinnamen grens

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 18 juli 2008 08:06 uur

Gisteren wist 12Register, een zusterbedrijf van Your Hosting, als derde SIDN tussenpersoon die de magische grens van 100.000 geregistreerde .nl-domeinnamen doorbroken, na dat MijnDomein.nl en TransIP haar al eerder voor waren gegaan. 12Register wijt haar succes aan haar uniforme registratie systeem.

SIDN wilde deze mijlpaal niet stilletjes voorbij laten gaan, maar laat zich duidelijk niet onbevangen voor de kritiek op het feit dat er de vorige keren een persbericht werd uitgestuurd naar aanleiding van het heugelijke nieuws. Wat door een aantal concullega tussenpersonen werd gezien als promotie (en het voortrekken) van die tussenpersonen door SIDN.

In plaats daarvan heeft SIDN er dit keer voor gekozen om 12Register een cadeau te geven die ze nog lang zal herinneren aan de registratie van de 100.000ste .nl-domeinnaam. Michiel Henneke, Marketing manager van SIDN, die het cadeau bij 12Register kwam afleveren:

Wij hebben een uitstekende relatieĀ  met 12Register en haar medewerkers. 12Register is uitgegroeid tot een grote, professionele partij in de branche en een goed klankbord voor ons, ook met betrekking tot de ontwikkeling van onze eigen dienstverlening. Wij feliciteren 12Register met deze mijlpaal, zij zijn de derde deelnemer in ruim een jaar die deze grens passeert. Dit nieuws volgt kort na onze driemiljoenste .nl domeinnaam, waar we uiteraard ook erg trots op zijn.

Wat het cadeau nou uiteindelijk was is te zien op onderstaande foto’s:

Toon, 18 juli 2008 9:26 am

Zo zie je maar, domeinboer zijn is nog hip tegenwoordig

Kleine domeinboer, 18 juli 2008 9:43 am

Merkwaardig dat de Top100 van deelnemers vertrouwelijk is en je daarvan als deelnemer niets naar buiten mag brengen, maar dat als het de SIDN uitkomt dat ineens wel kan....

Gefeliciteerd 112R iig.

Henkjan, 18 juli 2008 11:16 am

Wij kregen een taart. De relatie met 12register is inniger denk ik. Ach de voetbaltafel wordt uiteindelijk door ons als leden betaald..

Toon, 18 juli 2008 2:38 pm

Henkjan, jullie kregen wat meer publiciteit, dat is toch ook geil?

Henkjan, 18 juli 2008 3:34 pm

@ Toon. Klopt. Of het geil was weet ik niet ( het veroorzaakte in mijn broek geen reactie.) maar we kregen publiciteit iigv. SIDN verstuurt nu geen persbericht meer over de mijlpalen en ik begrijp nu dat de voetbaltafel in plaats van is. (Wij hebben verder een uitstekende relatie met SIDN)

Henkjan, 18 juli 2008 3:35 pm

Overigens zijn wij inmiddels de 150.000 ruimschoots gepasseerd :)

DreamHost.nl, 24 juli 2008 5:05 pm

Er is altijd baas boven baas...

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.