Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Tevredenheid overheerst na 2 bijeenkomsten Vereniging van Registrars

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 21 april 2011 08:04 uur

Twee van de vier informatiebijeenkomsten over de Vereniging van Registrars zijn inmiddels achter de rug. Ondanks de lage opkomst tijdens de eerste bijeenkomst is de organisatie positief.

De eerste bijeenkomst over de Vereniging van Registrars werd dinsdag in Voorburg gehouden. De tweede woensdag in Arnhem. De bijeenkomsten zijn bedoeld om registrars te informeren over over de nieuw opgerichte vereniging en nadere achtergrondinformatie  te geven. Ook kunnen aanwezigen zich kandidaat stellen voor het bestuur.

Begin deze maand hebben diverse partijen, waaronder de brancheorganisaties ISP Belang en ISPConnect, met de SIDN overeenstemming bereikt over de op te richten Vereniging van Registrars (VvR).

De opkomst tijdens de eerste bijeenkomst was ‘beperkt’, concludeert Vince van Domburg, die vanuit ISP Belang betrokken is geweest bij de onderhandelingen over de VvR. “Maar de mensen die aanwezig waren, waren wel een goede afspiegeling van de branche (kleine, middelgrote en grote registrars waren aanwezig). En bovendien waren ze ook zeer betrokken”, zo reageert hij.

In principe zijn er voldoende aanmeldingen van kandidaat-bestuursleden om een VvR-bestuur te vormen, laat Van Domburg weten. “Maar om het geheel democratischer te maken -er is nu geen keuzemogelijkheid omdat er net genoeg kandidaatbestuursleden zijn- is het zeer wenselijk dat andere mensen zich aanmelden als kandidaat.”

Vervolg
Na de vier bijeenkomsten door het land en op de relatiedag van de SIDN, zal er door het oprichtingsbestuur van de VvR een nieuw bestuur worden voorgesteld op de eerste Algemene Ledenvergadering van de VvR.

Er volgen nog twee informatiebijeenkomsten, te weten op 10 mei in Eindhoven en op 11 mei in Hoogeveen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.