Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Nieuw bestuur voor belangenvereniging ISPConnect

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 24 juni 2011 08:04 uur

De belangenvereniging voor internetserviceproviders Vereniging ISPConnect Nederland heeft sinds donderdag een nieuw bestuur. De vorming van een nieuw bestuur was nodig na de fusie met ISP Belang.

Tijdens een Bijzondere Algemene Ledenvergadering is het oude bestuur van ISPConnect vervangen door een nieuw bestuur. ISPConnect maakte op 1 april bekend samen te willen gaan met de andere branchevereniging ISP Belang.

Na enkele maanden is die fusie nu voltooid. Door de fusie was een nieuw bestuur nodig die is samengesteld uit mensen uit oud-bestuursleden van ISP Belang en ISPConnect. De nieuwe voorzitter van ISPConnect is Yom Schutte. In het dagelijks leven is Schutte werkzaam bij Hosting Concepts.

De oud-voorzitters van ISP Belang en ISPConnect, respectievelijk Berrie Pelser en Arnout Veenman, vonden de fusie een goede aanleiding om hun functie neer te leggen. Veenman (tevens de uitgever van ISPam.nl, red.): “Ik heb de vereniging ISPConnect opgericht en vijf jaar geleid en ben nu blij en trots om de taak over te kunnen dragen aan het nieuwe bestuur.”

Dat bestuur bestaat naast Yom Schutte ook uit Bertil Brendeke (voorheen ISPConnect), Vince van Domburg (voorheen ISP Belang), Robert Nieuwenhuijse (voorheen ISPConnect), Maikel Bouricius (voorheen ISP Belang), Steven Ras (voorheen ISPConnect) en André van Vliet (voorheen ISP Belang).

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.