Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

UPC nieuwkomer op mobiele internetmarkt

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 28 juni 2011 08:02 uur

Kabelbedrijf UPC is maandag gestart met het aanbieden van mobiel internet. Kleinzakelijke klanten kunnen nu bij UPC een zakelijk mobiel internet-abonnement afsluiten voor de laptop of tablet. Er zit echter wel een addertje onder het gras.

De zakelijke abonnementsvormen bestaan nu uit pakketten van 200MB voor 10 euro (exclusief BTW) tot 5GB voor  35 euro (exclusief BTW) per maand. Daarvoor krijgen klanten een verbinding van maximaal 14,4 Mbps, plus ‘bijna real time’ inzicht in de gebruiksoverzichten.

Wat het aanbod volgens de telecomaanbieder extra aantrekkelijk maakt voor kleine bedrijven is dat er tot vijf sim-kaarten in één bundel gebruikt kunnen worden.

Voorwaarde
Een niet onbelangrijke voorwaarde van UPC is overigens wel dat de mobiele internetdienst alleen beschikbaar is in combinatie met UPC Kabel TV en Radio-pakket of  een Zakelijk Fiber Power of Alles-in-1 Zakelijk internetabonnement.

UPC maakt voor het aanbieden van de mobiele internetdiensten gebruik van het mobiele netwerk van Vodafone, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt. Later dit jaar wordt waarschijnlijk ook nog een mobiel internetabonnement voor consumenten geïntroduceerd.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.