Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Tweede editie van de SIDN Internet Awards aangekondigd

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 27 juli 2011 08:03 uur

De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) gaat dit jaar voor de tweede keer de zogenoemde Internet Awards uitreiken. Met deze prijs worden bedrijven, organisaties en individuen beloond voor hun inspanning die zij leveren om de informatiesamenleving te verbeteren op economisch, sociaal en persoonlijk gebied.

Net zoals vorig jaar kunnen Nederlandse bedrijven, organisaties en particulieren meedingen naar de SIDN Internet Awards door zich in te schrijven voor één van de vijf categorieën. Die categorieën zijn dit jaar: Overheid en burgers in dialoog, Internet en duurzaamheid, De kracht van het netwerk, Veilig internet, Kennisoverdracht in de digitale omgeving.

Roelof Meijer, directeur van de SIDN, verwacht dit jaar veel inschrijvingen in de categorie Internet en duurzaamheid. “Inschrijvingen van echte internettoepassingen die aan de verduurzaming van de maatschappij bijdragen, bleven vorig jaar jammer genoeg uit. Wij gaan ervan uit dat dat dit jaar anders zal”, aldus Meijer.

Afgelopen jaar wonnen onder meer de SNS Bank een Internet Award, maar ook de site Verbeterdebuurt.nl, MyBee en de stichting Sportief Zwolle.

Dit jaar zal de uitreiking van de SIDN Internet Awards plaatsvinden op 10 november. De inschrijving voor de awards sluit op 5 oktober 2011 om 12.00 uur. De prijs bestaat uit een award en de ruimte om je bedrijf of dienst te promoten in een elevator pitch. De presentatie wordt opgenomen op video en mag later door de winnaar gebruikt worden als promotiemateriaal.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.