Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Interoute sluit zich aan bij CSA

  • Door
  • Caroline van Soelen
  • geplaatst op
  • 1 augustus 2011 08:01 uur

Netwerk beheerder Interoute heeft zich vorige week aangesloten bij de Cloud Securtity Alliance (CSA). Het bedrijf wil met deze stap laten zien dat het het belang en potentieel van cloudoplossingen erkent. De belangrijkste reden voor het bedrijf om zich aan te sluiten, is het werken aan veiligheid en bescherming van data binnen clouddiensten.

“Bedrijven vertrouwen hun data toe aan aanbieders van cloudoplossingen. Zij moeten het hoogste niveau van veiligheid kunnen eisen”, zegt Joe Stevens, Chief Security en Risk Officer van Interoute. “De Cloud Security Alliance en Interoute delen dezelfde filosofie: bedrijven in staat stellen om de voordelen van cloudcomputing te benutten, zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid van hun data.”

Interoute biedt bedrijven privé-cloudoplossingen, en wil de juiste beveiliging voor hun belangrijke data op alle technologieplatforms kunnen garanderen. Het bedrijf heeft een streng veiligheidsysteem ingebouwd door middel van een geintegreerd Enterprise Security Management System, dat alle acties binnen Interoute’s pan-Europese cloud beschermd.

CSA is een ledenorganisatie die staat voor veilige data binnen cloud computing. Jim Reavis, de ceo is blij met de deelname van Interroute: “Cloud computing is nu alomvertegenwoordigd en veiligheid is een fundamenteel onderdeel voor ondernemingen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.