Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Schrijf een stuk en regel taart voor jou en je collega’s

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 5 augustus 2011 09:01 uur

Trek in een lekkere taart? Die krijg je van ons. Schrijf een artikel of opinie die wordt gepubliceerd op ISPam.nl en wij sturen jou en je collega’s een heerlijke slagroomtaart voor 10 personen.

Je kan een artikel schrijven over een techniek, product of dienst waar je expert in bent, of waar jouw bedrijf heel goed in is. Zorg er alleen voor dat het geen promotiepraatje voor je bedrijf wordt. Je bedrijfsnaam noemen is natuurlijk geen probleem. Ook zijn we niet vies van een stevige stellingname, vind je dat een bepaalde praktijk niet door de beugel kan, schrijf er dan gerust een stevige opinie over, dat je onderbouwt met feiten en voorbeelden. Hou het wel netjes en speel niet onnodig op de man of een individuele concullega.

Het is verstandig om voor dat je een artikel of opinie schrijft eerst even een mailtje naar de redactie te sturen met je onderwerp keuze, om er zo zeker te zijn dat je stuk bij ISPam.nl past. Op die manier worden teleurstellingen voorkomen.

Het is niet erg als je artikel of opinie taalkundig niet foutloos is. Wij nemen de eindredactie voor onze rekening en zorgen er voor dat je stuk keurig verzorgd gepubliceerd wordt. Daarnaast plaatsen we onder het artikel een korte beschrijving van jou die je zelf mag bepalen. De slagroomtaart voor jou en je collega’s komt ook zo snel mogelijk je kant op!

Artikelen, opinies en vragen kunnen worden gemaild naar [email protected].

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.