Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPGids.com Gedragscode(.com) exposeert op Holland Innovation

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 1 september 2006 11:41 uur

Op 4 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht, zal de ISPGids.com Gedragscode(.com) standhouder zijn op Holland Innovation, een innovatie/ondernemers beurs, waar ongeveer 90% van de bezoekers ondernemer is. Tijdens Holland Innovation zal ik de gedragscode verder promoten en duidelijk maken dat de ISPGids.com Gedragscode(.com) hetgeen is waar ondernemers op moeten letten wanneer ze opzoek gaan naar webhosting en andere ISP-producten.

Om nog sterker te staan is besloten om de krachten tijdens Holland Innovation te bundelen met ICTRecht, dat het ICTRecht Keurmerk uitgeeft, dat de juridische correctheid van websites van ondernemingen garandeerd. Daarom zal ICTRecht op Holland Innovation een stand hebben naast de stand van ISPGids.com Gedragscode(.com). Dit betreft enkel een promotionele samenwerking tijdens Holland Innovation, om zo gezamelijk sterker te staan.

Uiteraard is iedereen hierbij uitgenodigd om een bezoek aan onze stands te brengen. De toegangsprijs voor Holland Innovation 25 euro (inclusief koffie, lunch & borrel). Ik kan iedereen van harte aanbevelen om te gaan.

Zelf heb ik vorig jaar Holland Innovation bezocht de kans gehad om met onze Minister van OC&W te spreken. Daarnaast heb ik gesproken met medewerkers van SenterNovem, Syntens, TechnoPartner, KennisAlliantie, BMB-BBM en een groot aantal investeerders en collega ondernemers. Ook is de innovatie expositie ook zeer aan te bevelen en zijn de verschillende workshops die gegeven worden, van hoog niveau en hebben een praktische insteek.

Ik mag de komende tijd druk aan het werk, binnen één week moet ik een fullcolor achtergrond voor de stand ontwerpen van 1.8 x 1.8 meter en daarnaast natuurlijk brochures en andere informatie/promotie materialen over de ISPGids.com Gedragscode(.com) maken!

Thomas, 2 september 2006 1:26 am

Ik wil de achtergrond ook wel voor je ontwerpen, moet je wel vast rekening houden met een rood logo dat prominent aanwezig zal zijn ;)

In ieder geval erg leuk dat je dit doet en veel plezier!

CCC Hosting, 3 september 2006 3:38 am

Op zich een leuk idee, maar is het niet te vroeg om je nu al te gaan richten op deze beurs?

ik bedoel, op alle pagina's van ispgids staat: BETA.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.