Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Groot breedbandcongres verhuist naar Amsterdam

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 21 september 2011 08:13 uur

Het evenement Broadband World Forum zal in ieder geval de komende drie jaar in Amsterdam worden gehouden. Dit jaar vindt het evenement nog plaats in Parijs, maar met ruim 7500 bezoekers wordt die locatie te klein.

Het wereldwijde congres over breedbandinternet wordt vanaf 2012 in de Amsterdam Rai gehouden, zo heeft de organisatie dinsdag laten weten. De Amsterdam Rai is ook alvast vastgelegd voor 2013 en 2014.

In een persbericht reageren minister Maxime Verhagen (Economische Zaken) en KPN-directeur Eelco Blok verheugd op het besluit om het evenement naar Amsterdam te verplaatsen. “Het is een fantastische gelegenheid voor Nederland om zich te presenteren als de digitale gateway naar Europa”, aldus Verhagen.

Volgens George Freriks, directeur van Dutch Media Hub, wordt Nederland hiermee erkend als wereldleider op het gebied van breedbandinternet.

In 2012 zal het congres plaatsvinden van 16 tot en met 18 oktober. De data voor de jaren daarna zijn van 15 tot en met 17 oktober 2013 en 21 tot en met 23 oktober 2014.

Het eerstvolgende Broadband World Forum wordt volgende week in Parijs gehouden, om precies te zijn van 27 tot en met 29 september.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.