Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN maakt nominaties Internet Awards 2011 bekend

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 11 oktober 2011 08:04 uur

De genomineerden voor de uitreiking van de SIDN Internet Awards zijn maandag bekendgemaakt. In totaal zijn er elf nominaties voor vier prijzen. Alleen voor de categorie ‘Overheid en burgers in dialoog’ kwamen geen goede inzendingen binnen.

De SIDN heeft elf websites genomineerd in vier categorieën genomineerd. Twee inzendingen vond de organisatie zo bijzonder dat, hoewel ze buiten de categorieën vielen, toch zijn genomineerd vanwege hun innovatief karakter. Qralert.nl en Goedbewaard.nl zijn een speciale vermelding waard, vindt de SIDN nu al.

De genomineerden zijn in de categorie ‘De kracht van het netwerk’: BoekTweePuntNul.nl, Stoprokenblog.nl enFoodlog.nl. In de categorie ‘Internet & Duurzaamheid’ doen: Metdestroommee.nl, de Digitale Afvalkalender en ECOserver EHA een gooi naar de prijzen.

Voor de categorie ‘Kennisoverdracht in de digitale samenleving’ zijn Buurtleren.nl, Webmee.tv en Coolwidget.nl genomineerd. In de categorie ‘Veilig Internet’ zijn twee genomineerden: Bewustwordingscampagne Veilig Internet voor kinderen en de beveiligingscampagne in de Nijmeegse wijk Hazenkamp.

De SIDN Internet Awards zijn bedoeld om bedrijven, organisaties en individuen te belonen voor hun inspanning die zij leveren om de informatiesamenleving te verbeteren op economisch, sociaal en persoonlijk gebied.

De awards worden op 10 november tijdens het 25 jaar.nl congres worden uitgereikt. De prijs bestaat uit een award en de ruimte om je bedrijf of dienst te promoten in de vorm van een elevator pitch. De presentatie wordt opgenomen op video en mag later door de winnaar gebruikt worden als promotiemateriaal.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.