Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

XS4ALL activeert 15.000ste IPv6-verbinding

  • Door
  • Jeroen Mulder
  • geplaatst op
  • 10 november 2011 08:06 uur

XS4ALL heeft deze week de 15.000ste IPv6-verbinding geactiveerd. De KPN-dochter blijft daarmee koploper in Nederland en in Europa de grootste leverancier van native IPv6-connectiviteit. XS4ALL maakte dit gisteren bekend.

Het bedrijf meldt ook dat het recent is overgestapt op load balancers van A10 Networks. Met deze netwerkapparatuur kan XS4ALL ook in de toekomst voorzien in de groei van IPv6-verbindingen en diensten via dit nieuwe protocol.

A10 Networks richt zich met haar nieuwe AX-serie specifiek op de migratie van IPv4 naar IPv6. “Door onze keuze voor de ‘new generation’ load balancers van A10 zijn alle klantenwebsites nu bereikbaar via IPv6, we ontsluiten hiermee in één klap een belangrijk deel van onze diensten via IPv6”, stelt technisch directeur Patrick Kinders.

Naadloze overgang
XS4ALL biedt haar klanten al sinds 2010 de mogelijkheid voor IPv6-connectiviteit. De overgang is soepel verlopen, aldus Kinders. “De invoering van IPv6 mocht geen gedoe voor klanten opleveren, er moet sprake zijn van een naadloze overgang. Een goede provider zorgt ervoor dat alles gewoon werkt en dat klanten dus nu en in de toekomst het hele internet kunnen bereiken.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.