Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Nederlandse SaaS-provider in Europese finale

  • Door
  • Caroline van Soelen
  • geplaatst op
  • 2 december 2011 08:01 uur

Het Nederlandse Wazzup Inc. is uitgeroepen tot winnaar in de categorie ICT tijdens de European Venture Contest (EVC). De Arnhemse start-up, die SAAS-software ontwikkelt voor de makelaardij en horeca, maakt kans op de algemene hoofdprijs tijdens de finale op 13 en 14 december in Madrid.

Gerben Nijmeijer, CEO van Wazzup Inc, was trots op de overwinning van zijn bedrijf: “In een pitch van 8 minuten leg je de visie en strategie van Wazzup uit, gevolgd door 7 minuten kritische vragen van de jury. Het was spannend, zeker vanwege het hoge niveau van de pitches.” Naast Wazzup Inc staan ook Vabrema BV uit Eindhoven en Zapaday uit Amsterdam in de top 100.

De wedstrijd is bedoelt voor bedrijven met een innovatief concept, die potentie hebben om een belangrijke rol te spelen in het verbeteren en vergroten van de Europese concurrentiepositie en economische groei. Tijdens de halve finale van de EVC waren nog 150 deelnemende bedrijven van de 1000 inschrijvingen in de race. Zij worden beoordeeld op kennis, ervaring, technologie, marktpositie, bedrijfsprofiel en presentatie. De jury bestaat uit 35 professionals.

Wazzup Inc heeft in Nederland ongeveer 1300 klanten. Volgend jaar wil het bedrijf haar producten gaan aanbieden in andere Europese landen, waaronder Belgiƫ en Duitsland.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.