Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Infradata wint Global Partner award Juniper

  • Door
  • Caroline van Soelen
  • geplaatst op
  • 26 januari 2012 08:00 uur

Juniper Networks heeft het Nederlandse Infradata bekroond met de Juniper Networks EMEA Service Provider Partner of the Year Award 2011. Dat is tijdens de eerste wereldwijde partnerconferentie van Juniper vorige week in Las Vegas bekend gemaakt.

Infradata kreeg de prijs voor de ‘hoogwaardige gespecialiseerde diensten richting service providers’ in de categorie EMEA Overall Performance Award Winners. Het bedrijf blinkt volgens Juniper uit in ‘consultancy, beheer, support, implementatie, migratie en design in met name core networking, network security en network services’.

Leon de Keijzer, CEO van Infradata Group is blij met de prijs: “Deze award laat zien dat we een goede indruk achterlaten bij zowel onze service provider klanten als bij onze partners. Tevens is het mooi om te zien dat onze investeringen in kennis en tijd niet onopgemerkt zijn gebleven in de markt”.

De awards worden door Juniper toegekend aan partners die opvallend presteren op het gebied van sales, klantenservice, technologische expertise en gespecialiseerde diensten. “Ik ben zeer verheugd dat een toegewijde partner als Infradata dit jaar de EMEA Service Provider Partner Award heeft ontvangen. Het doorzettingsvermogen, de expertise en de servicegerichtheid van Infradata maakt hen tot een partner waarmee zaken doen enorm veel voldoening geeft”, aldus Paul de Goede, Channel Manager Juniper Networks.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.