Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Nieuwe bestuursleden ISPConnect

  • Door
  • Caroline van Soelen
  • geplaatst op
  • 16 april 2012 08:02 uur

Om volledige onafhankelijkheid van de Vereniging ISPConnect Nederland en Stichting Certificering ISPConnect te behouden hebben drie bestuursleden hun functie bij ISPConnect neergelegd. Vince van Domburg, Robert Nieuwenhuijse en Bertil Brendeke hebben besloten alleen deel uit te maken van het bestuur van  Stichting Certificering ISPConnect. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering op 12 april.

Nieuwe kandidaat-bestuurders van de branchevereniging van Internet Service Providers zijn  Jaap Harmsma (Munt Internet), Gerben van Leeuwen (Argeweb) en Marin Heideman (DigiState). “Met deze wijziging maken we een duidelijke scheiding tussen het verenigingsbestuur en het bestuur van Stichting Certificering ISPConnect. Dat komt de kwaliteit van het keurmerk alleen maar ten goede”, zegt Yom Schutte, voorzitter van de Vereniging ISPConnect Nederland.

De Stichting Certificering ISPConnect is sinds enige tijd verantwoordelijk voor het uitgeven van het ISPConnect keurmerk. Deze certificering wordt toegekend aan leden van de branchevereniging en biedt een kwaliteitsgarantie van de diensten van ISP’s aan hun klanten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.