Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Antagonist en Voiceworks genomineerd als Entrepreneur Of The Year 2012

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 14 juni 2012 08:19 uur

Wouter de Vries van hoster Antagonist en Stijn Nijhuis van voip-provider Voiceworks zijn genomineerd voor de prestigieuze Entrepreneur Of The Year 2012 titel die jaarlijks door Ernst & Young wordt georganiseerd.

Met twee van de negen nominaties in de categorie Emerging Entrepreneur Of The Year is de hostingbranche dit jaar goed vertegenwoordigd, onder de nominaties in de de categorie Accelerating Entrepreneur Of The Year zijn geen hosters. Dat laat weer goed zien dat de hostingmarkt zich goed aan het ontwikkelen is en het zou mij niet verbazen als we binnen niet afzienbare tijd ook hosters genomineerd zullen zien worden in de Accelerating categorie.

Op 4 september gaan de genomineerden zich presenteren aan de onafhankelijke vakjury en wordt bepaald welke ondernemers als finalist doorgaan naar de galafinale. Op 6 oktober wordt op de galafinale bekend gemaakt of een van onze twee branchegenoten de Entrepreneur Of The Year 2012 titel in de wacht heeft gesleept. Ondertussen gaan de genomineerden een intensief verkiezingstraject in om zich voor te bereiden op de verkiezing.

De winnaar van de Entrepreneur Of The Year 2012 titel zal het opnemen tegen Entrepreneur Of The Year winnaars uit 49 andere landen in de Masters Entrepreneurs Of The Year verkiezing in Monaco en zo kans maken op de titel ‘Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year’.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.