Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Tweede DHPA Techday in het teken van de cloud

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 20 juli 2012 08:04 uur

Het fenomeen cloud staat centraal tijdens de tweede DHPA Techday die in september in Delft wordt gehouden. Het thema van de dag is ‘Cloud Mashup 2012’.

Tijdens de bijeenkomst voor de hostingbranche worden vragen beantwoord als ‘wat is de cloud precies?’ omdat geleerden het daarover nog altijd oneens zijn, stelt de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Wel constateert de branchevereniging dat het fenomeen cloud definitief zijn stempel heeft gedrukt op de online sector.

Tijdens de Techday 2012 worden technologieën, mensen, kennis en ervaring samengebracht.  Daarbij kan het volgens de DHPA gaan over bijvoorbeeld het datacenter, de manier waarop moderne serverfarms en netwerken moeten worden ingericht, de beveiliging van informatie, de automatisering van de automatisering, de invloed van de overheid en de rol van IPv6.

Serverwerpen
Als klap op de vuurpijl wordt tijdens deze dag ook het Nederlands Kampioenschap Serverwerpen gehouden. Vorig jaar, tijdens de eerste DHPA Techday in mei, gooide de winnaar zijn server over een afstand van 10,57 meter.

Het evenement van dit jaar is naar eigen zeggen door en voor techneuten en vindt op 13 september plaats Techday in de oude Lijm- en Gelatinefabriek in Delft. Opgeven kan hier.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.