Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPConnect presenteert ANWB-model op algemene ledenvergadering

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 8 oktober 2012 08:10 uur

Het ANWB-model dat ISPConnect aangaf te ontwikkelen is af. Op 18 oktober zullen de plannen op de algemene ledenvergadering van de branchevereniging worden gepresenteerd. Het is de bedoeling dat het lidmaatschap essentieel wordt voor het functioneren als hostingbedrijf, zo legt ISPConnect interim manager Simon Besteman uit.

De inhoud van de plannen die de naam ‘ISPConnect 2013’ hebben gekregen wil Besteman nog niet uit de doeken doen. Als tipje van de sluier laat hij wel aan ISPam.nl weten dat de branchevereniging diensten gaat aanbieden die direct raken aan de bedrijfsvoering van de leden. Het ISPConnect-lidmaatschap moet daardoor uitgroeien tot een verlengstuk van de bedrijven van de leden. Door het ANWB-model dat de branchevereniging wil gaan invoeren moet het lidmaatschap ook aantrekkelijker worden voor hosters die nu nog geen lid zijn.

De plannen zijn tot stand gekomen op basis van gesprekken die Besteman heeft gehad met verschillende leden van de branchevereniging. Uit deze gesprekken bleek dat veel leden het belangrijk vinden dat ISPConnect de gesprekspartner namens de branche is. Daarnaast gaven leden aan dat er een aantal zaken waar ze als individuele bedrijven moeite mee hebben en die daarom beter door hun branchevereniging kunnen worden opgepakt.

De presentatie van de plannen aan de leden zal gebeuren op de algemene ledenvergadering van ISPConnect die op donderdag 18 oktober om van 15:00 tot 17:00 uur wordt gehouden op het kantoor van ICTRecht in Amsterdam. Aansluitend wordt er voor de aanwezige leden een borrel en diner georganiseerd. Leden van ISPConnect kunnen zich hier inschrijven.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!