Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ISPConnect presenteert ANWB-model op algemene ledenvergadering

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 8 oktober 2012 08:10 uur

Het ANWB-model dat ISPConnect aangaf te ontwikkelen is af. Op 18 oktober zullen de plannen op de algemene ledenvergadering van de branchevereniging worden gepresenteerd. Het is de bedoeling dat het lidmaatschap essentieel wordt voor het functioneren als hostingbedrijf, zo legt ISPConnect interim manager Simon Besteman uit.

De inhoud van de plannen die de naam ‘ISPConnect 2013’ hebben gekregen wil Besteman nog niet uit de doeken doen. Als tipje van de sluier laat hij wel aan ISPam.nl¬†weten dat de branchevereniging diensten gaat aanbieden die direct raken aan de bedrijfsvoering van de leden. Het ISPConnect-lidmaatschap moet daardoor uitgroeien tot een verlengstuk van de bedrijven van de leden. Door het ANWB-model dat de branchevereniging wil gaan invoeren moet het lidmaatschap ook aantrekkelijker worden voor hosters die nu nog geen lid zijn.

De plannen zijn tot stand gekomen op basis van gesprekken die Besteman heeft gehad met verschillende leden van de branchevereniging. Uit deze gesprekken bleek dat veel leden het belangrijk vinden dat ISPConnect de gesprekspartner namens de branche is. Daarnaast gaven leden aan dat er een aantal zaken waar ze als individuele bedrijven moeite mee hebben en die daarom beter door hun branchevereniging kunnen worden opgepakt.

De presentatie van de plannen aan de leden zal gebeuren op de algemene ledenvergadering van ISPConnect die op donderdag 18 oktober om van 15:00 tot 17:00 uur wordt gehouden op het kantoor van ICTRecht in Amsterdam. Aansluitend wordt er voor de aanwezige leden een borrel en diner georganiseerd. Leden van ISPConnect kunnen zich hier inschrijven.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.