Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Robert Nieuwenhuijse en Arnout Veenman erelid ISPConnect

  • Door
  • Caroline van Soelen
  • geplaatst op
  • 23 oktober 2012 08:03 uur

Branchevereniging ISPConnect heeft  donderdag 18 oktober tijdens de Algemene Ledenvergadering twee ereleden benoemd: Robert Nieuwenhuijse en Arnout Veenman zijn de eersten die het erelidmaatschap van de branchevereniging in ontvangst mogen nemen. Robert Nieuwenhuijse is blij met de benoeming: “Ik ben zeer vereerd. Het is leuk om te merken dat mijn inzet van de afgelopen jaren wordt erkend en gewaardeerd.”

Veenman en Nieuwenhuijse hebben samen het fundament van de branchevereniging gelegd. “Ik heb begin heb ik samen met Arnout de kar getrokken en het gebracht tot waar het nu is. Dat is voor ISPConnect de reden geweest op mij te benoemen, zo bleek tijdens de ALV afgelopen donderdag”, aldus Nieuwenhuijse.  Ook Arnout Veenman is trots op de benoeming tot erelid: “Ik voel me vooral vereerd dat de leden van ISPConnect Robert en mij tot erelid hebben benoemd.” Ook wijst Veenman erop dat Steven Ras, die nu nog steeds vice-voorzitter is, vanaf de oprichting een belangrijke bijdrage heeft geleverd. “Robert en ik trokken de kar, maar vanaf het begin was Steven onmisbaar als bestuurslid. Ik hoop dat hem daarom op een later moment dezelfde eer ten deel valt.”

Nieuwe rol
Hoe de nieuwe ereleden hun rol gaan vervullen is nog niet duidelijk. Met de nieuwe plannen van ISPConnect verandert er de komende tijd veel binnen de organisatie. Volgens Veenman is er veel mogelijk in de toekomst: “De benoeming als erelid versterkt je betrokkenheid bij ISPConnect. Ook denk ik dat het goed is dat onze kennis en kunde beschikbaar blijft voor de vereniging.” Ook Robert Nieuwenhuijse blijft zich inzetten voor de branchevereniging. “Met de nieuwe plannen kan de vereniging alle handen gebruiken. Ik wacht even af welke rol ik daarin het beste kan vervullen. Arnout en ik hebben veel ingangen bij diverse partijen en de overheid. Die willen we graag in de toekomst inzetten voor ISPConnect.”

 

Marin Heideman, 23 oktober 2012 11:09 pm

Jullie hebben het verdient jongens! Zonder jullie had deze mooie vereniging niet bestaan!

Mike, 26 oktober 2012 10:56 am

Berrie Pelser hoort daar ook tussen als drijvende kracht van de andere vereniging waarmee ze samen gegaan zijn. Het zou iedereen sieren daar ook nog eens bij stil te blijven staan !

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.