Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SpamExperts: Fles wijn voor wie één spam e-mail ontvangt

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 7 oktober 2006 00:10 uur

De Maastrichtse spambestrijder SpamExperts daagt ISP’s uit om hun anti-spam oplossing te testen. Ze hebben zo’n enorm vertrouwen in hun anti-spam oplossing dat ze aan ISP’s de mogelijkheid geven om hun MX oplossing te testen en wanneer er één spam e-mail door hun filter komt, dan ontvangt de ISP een fles wijn.

Natuurlijk komt er vast wel één spam e-mail door dat filter van SpamExperts heen, dus ik zou zeggen test de oplossing van SpamExperts en incasseer die fles wijn! Als je niet van wijn houdt, ik wel (vooral als er bubbels inzitten), geef dan mijn adres aan ze door en laat ze die fles maar naar mij sturen!

Aanmelden kan via een e-mail aan info@spamexperts.com met daarin de domeinnaam waarvan de e-mail gefilterd dient te worden en de hostname en fallbacks (MX) waar de mail afgeleverd moet worden. De e-mail zal dan denk ik eerst op een SpamExperts mail-server binnenkomen en daarna gefilterd worden afgeleverd bij de opgegeven mail-server.

Cheers!

Via: webhostingtalk.nl

ISPam.nl Job board

A.G.Piijnsse van der Aa, 27 december 2006 11:14 pm

Fijn, die fles wijn maar ik heb liever een goedwerkende spamprogamma. Na een week afwezigheid kreeg ik 441 spams binnen. Nà uitschakeling van SpamExperts want dat blokkeerde Outlook en bleek er de oorzaak van te zijn dat Outlook de server niet kon bereiken. Na uitschakeling van uw favoriet kwam de vloedgolf binnen. 441 flessen wijn is niet nodig; een goedwerkend programma is voldoende. De security code is niet altijd duidelijk omdat soms niet blijkt of er kleine, of hoofdletters worden bedoeld. Vr. gr. A.G.Pijnsse van der Aa.

Aat, 11 januari 2007 2:47 pm

Ik vrees dat ik Spamexperts valselijk in een kwaad daglicht heb gesteld. Ook na verwijdering van het filter blijft mijn p.c. af en toe weigeren op te starten. Zal het dus weer opnieuw installeren want het filtert spam beter dan elk ander programma.

Aat.

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...