Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SpamExperts: Fles wijn voor wie één spam e-mail ontvangt

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 7 oktober 2006 00:10 uur

De Maastrichtse spambestrijder SpamExperts daagt ISP’s uit om hun anti-spam oplossing te testen. Ze hebben zo’n enorm vertrouwen in hun anti-spam oplossing dat ze aan ISP’s de mogelijkheid geven om hun MX oplossing te testen en wanneer er één spam e-mail door hun filter komt, dan ontvangt de ISP een fles wijn.

Natuurlijk komt er vast wel één spam e-mail door dat filter van SpamExperts heen, dus ik zou zeggen test de oplossing van SpamExperts en incasseer die fles wijn! Als je niet van wijn houdt, ik wel (vooral als er bubbels inzitten), geef dan mijn adres aan ze door en laat ze die fles maar naar mij sturen!

Aanmelden kan via een e-mail aan [email protected] met daarin de domeinnaam waarvan de e-mail gefilterd dient te worden en de hostname en fallbacks (MX) waar de mail afgeleverd moet worden. De e-mail zal dan denk ik eerst op een SpamExperts mail-server binnenkomen en daarna gefilterd worden afgeleverd bij de opgegeven mail-server.

Cheers!

Via: webhostingtalk.nl

A.G.Piijnsse van der Aa, 27 december 2006 11:14 pm

Fijn, die fles wijn maar ik heb liever een goedwerkende spamprogamma. Na een week afwezigheid kreeg ik 441 spams binnen. Nà uitschakeling van SpamExperts want dat blokkeerde Outlook en bleek er de oorzaak van te zijn dat Outlook de server niet kon bereiken. Na uitschakeling van uw favoriet kwam de vloedgolf binnen. 441 flessen wijn is niet nodig; een goedwerkend programma is voldoende. De security code is niet altijd duidelijk omdat soms niet blijkt of er kleine, of hoofdletters worden bedoeld. Vr. gr. A.G.Pijnsse van der Aa.

Aat, 11 januari 2007 2:47 pm

Ik vrees dat ik Spamexperts valselijk in een kwaad daglicht heb gesteld. Ook na verwijdering van het filter blijft mijn p.c. af en toe weigeren op te starten. Zal het dus weer opnieuw installeren want het filtert spam beter dan elk ander programma.

Aat.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.