Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN steunt ambitieuze plannen ISPConnect

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 12 april 2013 14:03 uur

SIDN ISPConnectISPConnect en de SIDN hebben een sponsorovereenkomst gesloten waardoor de branchevereniging zijn ambitieuze plannen kan waarmaken. De sponsorgelden zullen onder meer worden gebruikt voor onderzoeken op het gebied van hosting, samenwerking op het gebied van onderwijs en praktische zaken voor de leden, zoals voorbeeld SLA’s.

De sponsorovereenkomst zorgt voor een financiële injectie waarmee ISPConnect de plannen die de afgelopen maanden zijn ontwikkeld, kan uitvoeren. De plannen werden gisteren tijdens de Algemene Ledenvergadering van de branchevereniging aan de leden gepresenteerd. Door de aanwezige leden werd, na een enkele kritische vraag, per acclamatie met de plannen ingestemd.

De SIDN-manager Marketing, Communicatie en New Business stelt dat het belangrijk is voor de Nederlandse economie om een sterke en goed georganiseerde internetsector te hebben. De .nl-resgistry stelt er alle vertrouwen in te hebben dat het bestuur van ISPConnect de plannen zal omzetten in concrete resultaten en daarmee haar bestaansrecht zal bewijzen.

In een reactie laat ISPConnect-directeur Simon Besteman aan ISPam.nl weten dat de sponsoring door de SIDN ervoor zorgt dat de ambitieuze plannen kunnen worden uitgevoerd. Door dat ook een ledengroei en samenwerking met partners daar onderdeel van uit maken, kan ISPConnect na de financiële injectie van de SIDN deze in de toekomst uit eigen middelen financieren.

“Het ISPConnect-lidmaatschap krijgt door de plannen een nog duidelijkere meerwaarde, zoals het signaleren van trends in de branche met brancheonderzoeken, maar ook praktische zaken zoals het beschikbaar stellen van algemene voorwaarden, modelcontracten en -SLA’s. Daarnaast zal ISPConnect ook sociale evenementen voor de leden organiseren, want naast alle praktische en institutionele zaken is er ook grote behoefte aan om onderling te kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje”, zo besluit Besteman.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.