Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

PinkRoccade-onderdelen nieuwe partner voor HP Cloud Agile

  • Door
  • Jeroen Mulder
  • geplaatst op
  • 11 juni 2013 08:03 uur

HP_CloudAgile_Business_Partner_BL_RGB_1De grote cloudleveranciers zijn allemaal in de slag om marktaandeel te vergaren. HP kondigde vandaag een nieuw wapenfeit aan: het gaat samenwerken met PinkRoccade Healthcare en PinkRoccade Local Government in de levering van Cloud Agile aan klanten in de gezondheidszorg en de overheid.

Met de twee PinkRoccade-bedrijven haalt HP een nieuwe partner binnen voor het Cloud Agile-programma. Eind vorig jaar werd VCD aan het partnerprogramma toegevoegd. Ook KPN maakt met CloudNL deel uit van dit programma.

Partners hebben toegang tot het Agile-platform en daarmee tot een een complete IaaS-propositie, inclusief servers, storage, netwerk en security-diensten.  Bovendien kunnen partners gebruikmaken van de salesteams van HP om cloudservices te verkopen. HP levert marketingondersteuning, financiering en training aan de partners.

De samenwerking tussen PinkRoccade Healthcare en HP op het gebied van cloudservices is overigens niet nieuw. Medio vorig jaar stapt Healthcare al over op HP Converged Infrastructrure.  De gezondheidszorg – en overheid – is door de strikte regelgeving omtrent privacygevoelige, medische gegevens een lastige markt. Om hierin toch te kunnen groeien, moest PinkRoccade de overstap maken naar cloud, maar de eigen infrastructuur was hiervoor niet meer toereikend.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.