Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Verschillende hosters genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 11 september 2013 13:15 uur

Fast 50De hostingbranche is dit jaar weer goed vertegenwoordigd in de Deloitte Technology Fast50, de lijst met de snelst groeiende technologiebedrijven. Daarbij reken ik voip-aanbieders ook tot de hosters, daarvan zijn er zelfs maar liefst drie genomineerd voor de Fast50 2013.

De genomineerde hosters zijn I3D.net (gameservers, IaaS), Motto Communications (voip), SpamExperts (anti-spam cloud), Voiceworks (voip) en Voys (voip) in de Fast50. Daarnaast is IaaS-aanbieder Greenclouds genomineerd als Rising Star, voor veelbelovende bedrijven die minder dan 5 jaar bestaan.

In de voorgaande jaren stonden I3D.net, Voiceworks en Voys ook al in de Fast 50. In 2012 stond Voiceworks op 11 in de lijst en in 2011 was het bedrijf zelfs de winnaar van de Fast50. Voys stond in 2012 op de 24ste plaats. Voor I3D.net wordt het zelfs het vierde jaar op rij dat het bedrijf in de Fast 50 staat. In 2012 op de 18de plaats, in 2011 op de 23ste plaats en in 2010 op de 24ste plaats.

Op 10 oktober wordt de winnaar van de Fast 50 van dit jaar bekend gemaakt en ook de overige posities die de genomineerde hebben en hun groei die de bedrijven hebben gemaakt in vergelijking met 5 jaar geleden wordt dan bekend gemaakt. Ook zal dan duidelijk worden of Greenclouds de Rising Star award mee naar huis mag nemen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.